D-ada Merhaba happy kids annelerim🤗 bebeğimin çorapları çok fazla topcuk oluyor ? Yürüteç e biniyor sanırım ondan. Pis ve eski görünüyor rahatsız oluyorum ne yapmalıyım
Deletedmom11 D-ada kızımın çorapları hiç öyle olmadı ama benim kendi kıyafetlerim öyle olduğunda, altı korumalı jiletler ile yavaş yavaş tıraş eder gibi üzerinden alıyorum. İkinci bir kez olmuyorda
Asilinnnannesi D-ada permatiği direk kullanın sanki bacaklarınızı alıyormuş gibi. Yırtılma olmuyor merak etmeyin. Çorap aşırı ince değilse tabi
Deletedmom11 D-ada birde pilli tüy toplama aletleri var 20-25 ₺ gibi bir fiyatı var ama ben hiç denemedim onu deneyenlerden yorum alabilirsiniz belki
Deletedmom11 Baloglum123 markası nedir makineni , ilk yapmaya başladığım zamanlar bir iki kez kendi kıyafetimin tüyünü alayım derken kesmişliğim vardı
Tugceeeee12345 D-ada lcw dan alıyorum hiç basıma gelmedi markadan kaynaklı olabilir mi e bebekten aldıklarım olmustu benimde yeni doğan için olanlar bile
Baloglum123 Deletedmom11 Sinbonun internetten aldım ben şu bime gelen var bitane bi türlü onu alamadım sonra internttn bunu aldım çok iyi