Anar Arkadaşlar bebekleriniz ismine seslendiginizde ne zaman tepki verdi?bebegim 5 ayini doldurdu hic tepki vermiyor
afs9mart Anar cok seslenmiyorum ismiyle neden mi kaynanamlar basta karsı cıktıgı için isme inatla koydum ve değiştirmedim seviyorun aslında iamini cocugumun ama neyse prensesim fıstıgım ballısı tatlısı fıstıgım fındıgım gibi seslenirim genelde
sedaykn Anar İsmine bakmaması 8. Aya kadar normal. Üzmeyin kendinizi daha çok küçük büyümesini izleyin bebeğinizin keyfini çıkartın
Anar Arifcanmoms1 korkuyorum ya yataginda beni izliyor nereye gitsem bakiyor.ama kucagima aldigimda yuzume bakmiyor.baksada anlik oluyor hemen yuzunu ceviriyor
Anar Her seyden korkar oldum.hep hareketlerini gozlemliyorum.1 aydir da gulunce sıkılınca bağiriyor.yuzume bakiyor sonra utanir gibi yuzunu ceviriyor
Seli_m Anar qucaqda olanda etrafa baxırlar əsas, ama uzanıqlı vəziyyətdə ona baxanda o da anasının üzünə baxir, bizde de 5 aylıqdı ama adini çağıranda baxmir hele tezdir mence ))
Seli_m Anar aleykum salam, hee uje fərqli sesler çıxara bilirlər deyə hündürdən qışqırırlar öz sesleri xoslarina gelir😃
Seramsera Anar canım sıkmayın canınızı çocuktan çocuğa değişiyor benim 5 aylıktı ismiyle seslenince hemen bakıp gülüyordu ama 7 buçuk aylık hala desteksiz oturamıyor onunda zamanı var üzülmeyin
Deletedmom11 Anar doğduğundan beri seslere tepki verip dönüp bakardı, onun ismi veya anneme seslenmem bi farklılık değildi kızıma göre. Sanırım 6-7 aylar gibi özellikle gökçe dediğimde bakmaya başladı.
Happygirl8 Anar ya okuduğum kitapta 5 aya kadar ismine tepki vermez diyo ama her çocuğun gelişimi farklı 🙂
Adanurymn Anar 3 ay 12 gunluguz dogdugundan bu yana hep adını soyledim baya zamandır seslenince bakıp gülüyor bazende sesleniyorum sesleniyorum kafayi cevirip bakmıyo ama guluyo seslendigimi anliyo
Sumeyra61 Anar hep ismiyle hitap edin ben anne karnında bile ismiyle sevdim çok erken tepki verdi hatta 9.ayında eylül demeye bile başladı yarımda olsa
demirboy Anar instsgrsmda bir kadın var bebeklerimiz hemen hemen aynı ayda. Kızına adıyla seslenip sen adını mı öğrendin diyordu. Ben oğluma adıyla seslendiğimde bakıyordu ama sadece adına değil her seslenmeme bakıyordu o yüzden adına dönmüyor diyordum.O kadınında öyleydi kızı seslenmesine bakıyordu ama o adına döndüğünü düşünüyordu ne zaman bir şey dese kızı bakıyordu aynı benimki gibi benim düşüncem böyle. O ayda bende bebeğim ce e oyuna gülmüyor diye üzülmüştüm ama zamanla her şeyi yapıyorlar bende okuyup okuyup şunu yapmıyor vs derdim ama hepsini de zamanında yaptı çok şükür şu an küçük annesi yapıcak merak etme😊