Elifbeyaz Kızlar 46 günlük bebeğim var çok gazlı bi bebek bugün 3. Gün kakasınj yapamıyor hiç düzgün uyumuyor sürekli ıkınarak bağırarak uyanıyor zeytinyağlyla poposuna sürüyorum içiriyorum 1 kaşık ama yok çok huysuz var mi tavsiyesi olan 😞
Meva_ Elifbeyaz canım popo yanaklarına dairesel masaj yapıyorum doktorumuz önermişti. Ama 5 dk falan yap arada bacaklarını karnına bastır cek. Sonra yapiyir
afs9mart Elifbeyaz dustan sonra masaj yapın karnına netten bakabilirsin üşür diye korkma aç ufoyu falan tak bezini bi kaö dakşka yap masajını rahatlar inşallah
Elifbeyaz Aynur01 geçende öyle oldu gittik doktor kulak pamuğuyla yaptırdı sende yapabilirsin dedi ama bu sefer yapmıyor
Elifbeyaz afs9mart bide öyle deniyim canım kabızlık yok yaptığı zaman sıvı yapıyor ama bi türlü çıkartamıyor
Seli_m Elifbeyaz ayaklarını karnına bastırıp poposuna bı sure pat pat yapıyordum çok rahat cikariyordu
Aynur01 Elifbeyaz Evett bende yapyrm onu ama sadece onunla yetinmeyin masajda yapın videolar var bakıp yapin
Aynur01 Elifbeyaz bebeginiz kolik olabilir genelde kolik bebekler öyle Benim bebeğim de öyle çünkü fitil kulanablrsnz
Elifbeyaz Aynur01 galiba kolik bebek şimdi yaptı kulak pamuğuyla nereye kadar ben yardımcı olcam bilmiyorum hiç kendi yapmıyor teşekkür ederim tavsiyeler için kızlar 😊