Betulbekil Oğlum 5 aylık hala muayenesini yaptırmadık 6.aya kadar yaptırın dediler teyzemin oğluna normal kontrole gittiği çocuk doktoru yapmış muayeneyi ben şimdi çocuk doktoruna mı göz doktoruna mı alıcam randevu kafamı karıştırdı 🙏🏻
Meriwa Betulbekil göz doktoruna alıcaksınız bize 10 günlükler yaptrın dediler bide 3 aylıkken gelin demişlerdi gözü de ihmal etmeyin hiç
Defne_cicegim Betulbekil bian önce yaptırın Allah korusun bişey çıkarsa en azından erken teşhis çok önemli geç kalmissiniz ayrıca çocuk doktoru ne anlar gözden tabiki göz doktoru olacak
anne15 Betulbekil bizim cocuj doktoruda bakıyo bende hala göz doktoruna götürmedim 6 aydan sonra götürebilirsin demişti. En son kontrolumuzde hala götürmedik dedimde bi sorun görmedim acele etmenize gerek yok dedi
Mom095 Betulbekil tabiki göz doktoruna götüreceksiniz. Detaylı bakıyolar. Geçen gün biri yazmış hiçte önemli bişey değilmiş bi ışık tuttu bebeğimin gözüne diye. Asla öyle bir durum yok. Gayet bi sürü makineyle gözün arka kısmına retinaya katarakt var mı ona kısacası herşeye bakıyolar. İhmal etmeyin ben 2 aylıkken yaptırmıştım 🌸
Betulbekil Meriwa teşekkür ederim bize 6 aya kadar gelin dediler devlet hastanesinde doğum yaptım kağıt verdiler öyle yazıyordu bilseydim öncesinde de yaptırırdım inşallah bir şey çıkmaz 🙏🏻
Betulbekil Defne_cicegim teyzemin çocuk doktoru kontrol edince benimde kafam karıştı devlette doğum yaptım 6 aya kadar dediler 😐
Betulbekil Mom095 biz 6 aya kadar deyince bekledik valla bilseydim bende erken yaptırırdım inşallah bir sorunumuz çıkmaz teşekkür ederim 🥰🙏🏻
Happygirl8 Betulbekil bizi çocuk doktoru 2 aylık muayenesinde göz doktoruna yönlendirmişti.. Öyle sadece ışıkla bakmıyo iki defa damla damlatıldı başka cihazla da bakıldı gözün her tarafına… Normal çıktı ama 6 ay sonra yine çağırdı prematüre olduğu için normalde 1 yıl sonra çağırcaktı. 🙂
Betulbekil Deletedmom_36 herkes erken yaptırmış bende keşke ilk buraya sorsaydım erken yaptırırdım ☺️
Meriwa Betulbekil bende devletde oldum canm bizde ki kağıtda 10 gün sonra göz 45 gün sonra kalça çıkıklığı yazıyodu demek ki her yerin uygulaması farklı cnm
Defne_cicegim Betulbekil hiç bi sorun çıkmaz Allah’ın izniyle takılma en kısa zamanda yaptır zaten saysan 10 saniye sürüyor 🤗
Tugbadrsn Betulbekil Biz göz doktoruna götürdük 6 aylıkken astigmat gördü doktor ama korkmayın ddi 1 yalına kadar geçebilir dedi 1 yaşında tekrar kontroke gelşn bakıcam dedi özele götürdğm devlet anlamadı