Arasannesi Esemsu yenıdogan uyumlu aldım 1. Aydan ıtıbaren kullandım suan 6 bucuk aylık hala kullanıyoruz. Babybee bel desteklı her yöne kangurusu
Cqdmg Esemsu SolomomBayby 3 ay 4 yaş arası olan kangurulardan aldım. Çok memununum bebeğimin sağlığı açısındanda uygun (kalça duruşu) memnunum tavsiye ederim.
GokturkAlp Esemsu solomombaby aldım yenidoğan aparatıyla birlikte, 1 aylıktan itibaren hep kullandım, daha erken bile kullanabilirdim ama çevre baskısı sebebi ile 1 aylık olmasını bekledim 🤔 oğlum 17,5 aylık hala kullanıyorum çok memnunum.
Esrans Esemsu Baby borosh kanguru yenidoğan aparatı yok 4 yaşa kadar kullanımı var onu aldım 1 aylık başladım ben
Drkgrss Cqdmg yenidoğanla farkı ne acaba? Çocuğum 2 aylık 3 ayından itibaren kullanabilir miyim? Yoksa yenidoğan mı alayım
Asu1 GokturkAlp Merhaba benim bebeğimde 1 aylık solomombaby yeni doğandan itibaren kullanılan kanguru aldım bir kere denedim bebeğimin ayakları M şeklinde oldu ama bazı okuduğum yerlerde yenidğan bebeklerin ayaklarının kangurunun içinde kalması gerektiği yazıyor emin olamadım siz kullanmışsınız bilgi verebilir misiniz?☺️
Deletedmom99 Solomombaby ile babybjörn kullandım nedense solomombaby daha rahat fiyatı da baya uygun. 5.ayda başladık biz öncesi çığlık kıyamet asla durmadı ama alıştı sonunda
GokturkAlp Asu1 youtube da solomombaby yeni doğan nasıl kullanıldığına dair video vardı, oradan bilgi edinerek kullanmıştım. Ayaklarını kangurunun kenarına koyuyordum. Videoyu izlerseniz ne demek istediğimi daha net görürsünüz. Bacaklar M seklini almalı evet. Kalça gelişimi için.
Cqdmg Drkgrss takılması zor degil ama ev içinde bebekle is yapmak zor oluyor. Anca evı süpürüp silersiniz. Diğer işler de zor oluyor en azından benim için öyle oldu