Gulsah10 Ayak tırnakları baş köşeler dik oval değil uzayınca değdiğinde kesiyor bildiğiniz bende biraz kökünden kesiyorum şimdi de mosmor olmuş başına gelen var mı? Nasıl çözüm buldunuz? Oğlum 15 aylık
Maviyesil121212 Gulsah10 İnstagram kullanıyorsanız Ali Fuat Serpen var doktor 2 gün önce bununla ilgili bir paylaşım yapmıştı okumanız işinize yarar geçmiş olsun
jap Gulsah10 masajla geçiyo canım inatagramda doktorların paylaşımlarında görmüştüm. Etini hafif hafif dışa doğru masaj yap
Giraysmom20 Gulsah10 benim oğlum 5.5 aylık bir aydır aynı sorunumuz var hem batık hem de tırnağının alt kısmında kırık var 😔 şişlide medicoplusta gidip ilk tırnak batıklarını aldırıp tırnaklarını tamponla açtık ancak alt kısımda ki kırık uzayınca batık tekrarladı şimdi tekrardan gideceğiz 😳
Gulsah10 elisa_inci gidecek gibi görünüyoruz zaten tüh ya şu virüste çocuğumu hastaneye hiç sokasım yok ama 😢
Gulsah10 jap onu okumuştum bi yerde yapıyorum yağlayıp ama kötüleşti sizlere danışmak istedim en son doktor çaremiz baksana 😪
Gulsah10 Ozgebrar2019 ya şöyle bi olay var ayak başparmakta uçları dik uzuyor sanki tırnağı kıvırmışsın uçlarını dışa doğru öyle uzuyor az uzayınca onda nasıl kesiyor bıçak gibi bacaklarını falan hep çiziyor
Gulsah10 Giraysmom20 benimde çok oluyodu batan yere pamuk koyuyorum kürdanla batmıyor dışa doğru oluyor şekil alıyor ama oğlumda onu yapamıyorum hem rahat durmuyor hemde canı çok yanar 🙄
Giraysmom20 Gulsah10 ben dediğim gibi ayak bakım merkezine gittim bunun için toplam 15 dakikada oğlumun işi halloldu ve hiç ağlamadı eğer alttaki kırığı olmasaydı batık tekrarlamayacaktı ama maalesef tırnağı kırılıp katman olunca mecbur tekrar battı 😔 şimdi yine gidip yaptıracağız tırnaklarını