Hazalimm20 Kızlar biz 2 ay 21 günlüğüz yaklaşık bir ay önce süt ve süt ürünleri, yumurtaya alerjimiz olduğunu öğrendik. 2 ay 7 günlükken 5 kiloyduk şuan bilmiyorum ne kadar aldığını. Bizim gibi olan bebişler var mı acaba? Kilo alımı ne zamandan sonra başladı?
KeremTalha_4153 Hazalimm20 bizde süt süt ürünleri yumurta alerjisi var . Ama 14 aylık oğlum 9 kilo.. minyon tipli de sanki 8 aylık bebek gibi ama sorun etmiyorum çok fazla çok zor günler geçirdik. Sağlığı yerinde olsun diyip dua ediyorum
Vldnbrra Hazalimm20 kusura bakmayın yanlış anlamazsanız birşey sormak istiyorum alerjisi olduğunu nasıl anladınız acaba nasıl belli olur ya benim bebişimde de varsa ne gibi belirtisi vardı sizin?
Deletedmom896 Hazalimm20 Ay hiç hatırlamıyorum ki 😂 yazılı takip defterinde ama şimdi kalk defteri al gel ohooooo çok uzun iş😂
Elifberat KeremTalha_4153 bizimki de 9 aylik ama gören 6 aylik zannediyor . Saglikli olsnlarda gerisi hic önemli degil .
KeremTalha_4153 Hazalimm20 takma kafana insan daha çok stres yapıyor. Rahat ol bebişin sağlıklıysa ne mutlu sana😍
Deletedmom423 Hazalimm20 8 ay diyet yaptim 9 aylık olunca kendimde açmaya başladım inşallah geçmiştir..
Hazalimm20 Vldnbrra kilo alımı yavaştı ve kakası mukusluydu hiç aklıma gelmedi tabi somrasan kakası yeşile döndü ve nokta büyüklüğünde kan gördüm hemen doktora götürdüm kaka testi yaptılar alerjisi olduğu söyledi doktorumuz. Sonra diyete başladım süt ve süt ürünleri, yumurta tüketmiyorum.
Htcsmt Hazalimm20 et yiyor musunuz benim bebeğiminde var alerjisi ben et yemeyede korkuyorum çapraz etki edecek diye
Hazalimm20 Deletedmom423 inşallah geçmiştir csnım 🙏çok zor bir süreç gerçekten. Yiyememek değil de bu yiyemediklerimden faydalanamıyor ona çok üzülüyorum 😔