Eliffff Uluhan-glsm bizim hiç sorun olmadı allaha şükür sadece ateşini kontrol edin arada ateşi çıkabiliyomuş fazla giydirmedim bir kaç gün
Deletedmom58 Uluhan-glsm bizim 4 gün önce 2. Ay aşımız oldu ateşte,huzursuzlukta yapmadı ama bebekten bebeğe değişir yapabilirde ekstra sakinleştirmekle ilgili yapabileceğin şey aşı vurulurken bayağı ağlıyorlar sonrasında ya kucağına al yada emzirerek sakinleştir☺️
Sedoliii Uluhan-glsm. Bizim olmadı çok şükür kuzumm ateşine bakin ben cay kaşığı ile calpol vermiştim ama kontrol et hemsiren söyler sana zaten inşallah sorun çıkmaz💜🙏
Lokma Uluhan-glsm [silindi] Nilufer bizimde rahat geçti. Aşıya goturmeden önce bebeğinizi yikayın çünkü sonrasında 3 gün yikayamiyorsun
Uluhan-glsm Deletedmom58 geçen aşı da sıkıntı yaşamadım ateşi olabilir hemen fitil at dediler sirkeli su yap ateşi sıkarsa dediler
Efeninannesi12 Kaderyas032717 iki bacaktan bir koldan oluyor değilmi toplamda üç aşı dimi beşli karma , pnömokok, verem
Ferdar cok guzel gecti.geldi eve tum gun uyudu sorunsuz masAllah.siz kendinizi iyiye hazirlayin kotu dusunmeyin insAllah sorunsuz atlatirsiniz.basimiza kotu ne geliyorsa hep kotuyu cagirdimizdan.o yuzden iyi dusunun iyi olsun🌹
Bilge_mila Bende yaptırmadan önce sizin gibi tedirgindim açıkçası ama sadece bi kaç gün huysuz du oda sanırım 3 tane asi üst üste olduğu için ister istemez çocukta etki bırakıyor onun dışında ateş falan olmadı birde bacaklara vurulan aşılardan biri ağrı yapabilir onu hemşirenize sorun hangi bacağa yaptıysa bilgilendirsin ☺
Deletedmom58 Uluhan-glsm sirkeli su ateşi anlık alır,sonrasında yeniden yükseltir canım bende hemşireyim ılık ıslak bez koyabilirsin başına fitilde genelde en son çare oluyor bir çay kaşığı calpol veririrsin ateşi 38 dereceye gelirse..
snr Uluhan-glsm aşıdan sonra huzursuzluk oluyo ister istemez Ateş olmadı ama uyurken bıle agladı inledi Doktor yarım fitil ver dedi akşama doğru birax rahatladı Her bebekte farklı oluyo tabi İnşş sizde sorunsuz gecer
Zeynur16 Uluhan-glsm birinden duymuştum emzirirken aşı yaptırırsan azıcık ağlar gibi yapıp susuyormuş yinede öyle olursa deneyin
Kahvegerek Çok korkuyordum 2. Ay aşısından çok şükür hiçbir sorun yaşamadık aksine uyudu. Sabaha karşı ateşi çıkar gibi oldu calpol verdim bir çay kaşığı geçti gitti. Korkmayın umarım kolay atlatırsınız geçmiş olsun bebişe şimdiden
Kahvegerek Aşı sırasında da canı acıyormuş gibi pek bağırmadı ağladı ama elini kolunu tuttukları için ağladı emziği verdim hemen aşıdan sonra kucağıma aldım sustu 🤷🏻♀️😊
OgrtmnZz Korkulacak bir şey yok canım öyle gözünde büyütme.bizde en fazla 37,5oldu ateşi.bol bir zıbın giydirdim ben öyle durdu evin içinde.kıyafet giydirmedim başka.evin uygunsa sen de öyle yaparsın.bir de kollarına bacaklarına arada bakarsın kızarıklık ya da şişlik var mı diye.bize hemşire buz koyarsınız şişerse demişti.tabi buzu bir beze sararak