Miracvannesi1 3 aylık bebekleri olan anneler bebeğinizin emmesi nasıl kaç saatte emziriyorsunuz zorlanan varmı emzirmede?
Nesizade Miracvannesi1 benim oğlum 3 ay Y günlük bazen memeyimiki çekip bırakıyor ağlamaya başlıyor gazdan mı neden bilmiyorum huysuz emme süresi azaldı :(
Lina07 Miracvannesi1 benim 3 ay olmasına 3 gün kaldi bn gun içinden 1 saat arayla 20 dk 20 dk olarak emziriyor um âmâ 1 haftadır 40 yerine 30 dk emiyor gece 3 4 saat oluyor bazen 2 saat öyle sen
AtaVeAnnesii Miracvannesi1 benim o dogdugundan beri nerdeyse 5 dk emiyor 10 dk cok nadirdir tam 3 ayligiz bugun uyurken emer uyur uyandiginda tekrar uyur bu dongude gidiyoruz 1 saatte emdigide oluyor 2 saatte 3 saatte uyku durumuna bagli geceleride 2 3 saate bir uyaniyo zaten emmek icin
Damlaozyol Miracvannesi1 gaz sancısı olunca az emiyor 3 ayı dolunca memeyi daha çok sevmeye başladı 30 dakika bazen 50 dakika memede kalmayı seviyor bu 50 dakika uykuya yatış pozisyonunda kalıyor tabiki
Miracvannesi1 Nesizade benimkindede aynı durum var ağlıyor emmiyor iştahlı bi biçimde 5 er dk ancak bazende hiç ağlıyor geri çekiliyor 😔
Admsmyrgktg Nesizade bnmde aynı sinirle bi saldırıp bırakıyor neden oluyor Bilmiyorum emmesi de 5 dk ka anca sürüyor benm zorumla oda
Ahlasbuket Nesizade benimki de öle 1 hafta sonra 3vaylık olcaz gece uykusu iyi iki kere kalkıp emip uyuyor ama ara ara emdijten sonra aynı dediğiniz gibi ucunu çekip bırakıp bağırıyor genelde uykusu çok gelip uyuyamadığında yapıyor bunu
Miracvannesi1 Lina07 çok iyi benim bebeğim 2 aylıktan sonra bi değişti güzelce emmiyor az emiyor 5 er dk ancak bide uyku sersemliğe emiyor neden böyle yapıyor bilmiyorum
Nesizade AtaVeAnnesii bizim kontrolde bu hafta bakalım bana da fazla almadı gibi geliyor emme azaldı :(
Iclalgoleli Bizim 3 ay olmasına 3 gün var bizimkide bıraksam 2 saat emecek ama doymuyor yine de ne kadar emerse emsin mecbur mama veriyorum belirli bir düzene koymadım açıkçası anlıyorum zaten artık ne için huzursuzlandığını
BernaBulut Merhaba bizde 3.5 aylığız bazen yememe az yeme istekleri oluyor evet büyüme atağı belirtisiymiş doktorumuza sormuştuk istediği zaman verin istemediği zaman zorlamayın demişti HiPP besleniyoruz biz