zeynep_krktk Oğlum 14 aylık bende 21 haftalık hamileyim gündüz çok aramıyor ama geceyi bir türlü bıraktıramıyorum ne biberon alıyor gece nede emzik beni emzik gibi kullanıyor gece emmesede ağzında duracak öyle uyuyacak nasıl bıraktırcam yardım edin lütfen artık yara oldu göğüslerim 😔
Nil614kara zeynep_krktk Valla ben vermeye vermeye alıştırdım artık gece cok nadir emiyor sürekli uyanıyor ama sallayıp geri uyutuyorum böyle yaparak bitirdim gbi gece memesini
Gulhan12 zeynep_krktk aynı dert bende de var emzik niyetine kullanıyor beni biberon versem fark edip atıyor emzik desen almıyor gece artık uyumamdan güne başlamak istiyorum tükendim artık😓
Egelim zeynep_krktk bizim henüz öyle bir sorunumuz yok yeniyiz daha ama, yalancı meme duydum çok, denediniz mi?
Gulhan12 4646 bizde 12 buöuk Aylığız artık yoruldum saat başı emmek istiyor bir gece bile hiç uyanmadan uyudu diyemedim yoruldum 😢
zeynep_krktk 4646 Hep emerek uyumaya alıştırdımdan dogdugundan beri dediler uykuya geççeği an yerine yatır diyede dinlemedim
zeynep_krktk Egelim Yalancı meme emzikmi yani ? Emzik almıyo küçükken kundaklar ayagımda sallarken azına verirdim memeyi öyle uyurdu birden memeyi atmaya başladı ağzından sürekli verseydim emziğede alıştırırdım işte alıştırmadım. Doğduğundan beri emerek uyuttum çok pişmanım tavsiyem memede uyucagı an beşiğine yatırın pışpışlayın ben perişan oldum
Nil614kara zeynep_krktk Benim kızımda ağladı uykusuda açıldı ama ben inat ettim kesecem diye öyle böyle alıştırdım
Eminos zeynep_krktk 17 aylikken konustum annem artik sut bitmis uykusu gelmis evine gitmis dedim aksam emzirdim uyumadi uykusu da geldiydi bugun yaninda yatcam sende kendin uyuycaksin dedim simdi elhamdulillah duzenlendi gibi bisey masallah ilk 2 gece cok uyandi simdi daha iyiyiz
zeynep_krktk Eminos Maşallah sizinki laftan anlıyo yine benim oğlum 17 aylık olduğu zaman kardeşi doğar doğmadan diğeri alıştırmak istiyorum ama nerde. Şimdi laftan falan hiç anlamıyo gelir yanıma tişörtümü açar mızmızlanır emmezse kıyamet
Egelim zeynep_krktk evet emzik, benimki de başlarda meme de uyuyordu, ama ben yerine bırakıyordum tabii, bir süre sonra kendi bıraktı artık emdikten sonra uyumuyor, hafif sallayıp öyle uyutup yerine bırakıyorum
Eminos zeynep_krktk ben 2 gece oglumun yaninda yattim ama kararli oldum laftan anliyorlar denemenizi tavsiye ederim