Deletedmom98 14 ağustos sabahı kızım dogdu uygulamaya göre suan 1 ay 6 haftalık ben hesaplayınca 38 oluyor kırkımı nası hesaplayacagım
Smy16 Deletedmom98 13ü dogduk bizde ama dogdugu gün 24 saati tamamlamasıgı için dogdugu gün sayılmıyomuşyani 15inden başlıcaksınız
Nuran6024 Deletedmom98 benimde 14 ü akşamı doğdu 40 günü 23 e denk geliyor ben gece yıkıyamıycagım için gündüz yıkanacak ☺️
Tuba Deletedmom98 Bende 13 ağustos doğum yaptım ve 22 eylül kırkım çıkıyor. Sizinde 23 eylül çıkıyor o zaman😊
Birmartannesi Deletedmom98 14u sabah doğuyor 11 de dimi ertesi sabah 15inde saat 11de 24 saat bitirip 1.gun oluyor
Deletedmom98 Nuran6024 bizde gündüz sekiz bucukta dogdu nasıl bir hazırlık yaptınız kırk tas su falan merakla bekliyorum ☺️
Birmartannesi Nuran6024 ben 41inde yıkamışım yanlış sayıp yani aklımda o gün kalmış,babamın doğum günüydü meğerse bir gün önce yıkayacakmışız o akşam yıkadik hemen
Deletedmom98 Minikbirkalp birgün cok sakin birgün cok huysuz alıştık birbirimize nazlı bir kız olacak rengini belli etti atak haftasıymış beşinci hafta sabrediyorum el mecbur 😩😹 sende?
Nuran6024 Deletedmom98 şuan hiç yapmadım desem yeridir ne yapılabilir bende merak ediyorum evden 40 taş çiçek dibindekini almayı düşünüyorum digerlerinide gittiğim yerden ayarlamaya çalışıcam annene gitmeyi düşünüyorum çıkarmayı ☺️
Minikbirkalp Deletedmom98 valla bende uykuya hasretim iki gündür 😳altı temiz karnı tok emziriyorum memeden çıktığı an uyanıyor çok huzursuz bi bebek bizimki de ne zmn düzelir acaba 🤦♀️
Deletedmom98 Minikbirkalp aynısı desem 😹 bi yarım saat uyuyor oda benim dalma sürem dalmadan geri kalkıyorum gece bazen güzellik yapıyor sağolsun