ElifAlmila55 Ftmrv artar inşallah ama önce stresinizi azaltın sakin olmaya calışın ben kendimi yeni toparlamaya calışıyorum. 1 bucuk ay oldu biraz skıntılar yaşadım bebekte yordu meme reddi derken herşey üst üste şuan daha sakın olmaya sütümün yettiğine inanmay calışıyorum ama bu 1 bucuk ay içinde hergün düzenli süt arttırıcı takviyeler yaptım. Yapıyorumda ☺️ Doymadığını hissettiğimde mamada verdim.
elifiii Ftmrv Sık sık emzirip, içinizden de bol bol olumlama yaparsanız , stresten uzak durursanız artar. Eğer emzirmiyorsanız da sık sık sağım yapmanızı, sütünüz hiç gelmese bile muhteşem bir anne oldugunuzu hiç unutmayın❤️
Deletedmom5284 Galactaco süt arttırıcı öneririm size benimde stresle azalmıştı sütüm faydasını gördüm 😊
Ftmrv ElifAlmila55 umarim artar 6. Aydayiz sagimla verebiliyorum fakat bariz yari yariya azaldi:( neler yapiyorsunuz sut artirici olarak
ElifAlmila55 Ftmrv humana çay bestlak damla dereotu hurma incir dut beyaz üzüm ama hergün devamlılığını getirmeye calışıyorum düzenli kullanıyorum. 3 4 litre su içiyorum
ElifAlmila55 Ftmrv mutlaka hepsini düzenli kullan faydasını görüceksin. İçerkende süt olucağına inanarak yap 👍