OneMom Gaz sancısı için bu fitili kullanan var mı bebeğine ? Doktorumuz verdi fakat kullanmadım henüz bir aylık bebeğim bu arada
Oflu61 OneMom çok gazı vardı ben anlamamıştım acildeki çocuk doktoru gaz ilacıyla beraber bu fitilden attırdı bana ağrısı geçsin gece rahat uyusun diye. Ama 2 günden fazla üst üste kullanılmaz diye biliyorum
Annemmmm OneMom gaz için hiç duymadım rahatlatmak için mi verdi çünkü onu verdin mi tık Uyku yapiyo cok da iyi değil açıkçası fitil ben iki defa kullanmak zorunda kaldım 3 ay lik falandik doktor üçe böl birini kullan dedi o böldügum küçücük şey bile nasıl uyuttu çocuğu
Oykusunannesi Ben kullandım bi kere ama doktorum ağrı kesici ateş düşürücü için önermişti, gaz sancısına da iyi geliyor muymuş?
OneMom Oykusunannesi valla kendi doktorumuz yazdı o gün vermedim çok huysuzlanınca tanıdık doktor var ona da sordum sıkıntı olmaz verebilirsin deyince verdim
Sevdam21 Bana da aile hekimi yazdı malum aşılar başladı ateş düşürücü ağrı kesici olarak tabi gaz için yok diye biliyorum ha belki taktıktan sonra uyku yapiyo ya o açıdan rahatlatıyo diye verdiyse bilemiyorum 🙂
OneMom Oflu61 görümcem kendi çocuklarına da sürekli olarak kullanmış bu fitili gaz sıkıntısı çektiklerinde çok faydasını görmüştüm ben der sürekli