iremceren dygcm ayından büyük sadece eğitici köpekçik almıştım, o da ses çıkardığı için dikkatini çekmişti şmdi iyice çekiyo indirimde yakalamışken almıştm 😂
Cicismoms dygcm şu an 8 aylık el geliştirici bir oyuncagi var eğitici kopekcik var birde geçen halkalar cingiraklar ay ay gitmeye çalışıyorum çok almaktan az ama öz alınmalı diye düşünüyorum
Cicismoms Minikinannsii netten bakıyorum doktoruna soruyorum zaten ilgisini belli ediyo mesela Telefonumu almaya çalışıyordu anladım ki sesli ışıklı birsey lazım eğitici kopekcik aldım ellerini parmaklarını açıp kapatıyor du el geliştirici oyuncak aldım fisher price markasına zaten hep yazıyo bu ay şu ay diye ama bence iyi gözlem tüm soruların cevabı kaç aylik şu an
Minikinannsii Cicismoms 2,5 aylığız kuklalarla hikaye anlatıyorum dinliyor izliyor kitap okurken sıkılıyor sonunu getiremedik oyun halısında daha yeni yeni oynuyor ama çıngırak falan henüz tutmuyor bazen erken doğdu o yüzden mi diye merak ediyorum
Cicismoms Minikinannsii yok canım ya bende çok aceleci bir anneyi az alamadım onu niye yapmıyorum bunu niye yapmıyorum diye ama zamanı gelince hepsi oluyor canim şu an cingiraklar yeterli bence sonra sesli ve ışıklı lar 5 buçuk 6 dan sonra ilgisini çekecektir 😊
defnesmomm dygcm eğitici köpekçik almıştım ama ilgisini sürekli çeken bir oyuncak zaten ☺️ her aya uygun gibi nereden baksan