acimavi Gzde07 ben sağlık ocağının verdiği d vitaminini bir süre kullandıktan sonra mukuslu kaka yapmıştı kızım, d vitaminini bıraktım düzeldi
Elifaydn Bebeğinizin yediklerinize alerjisi olabilir kızımın çoklu gıda alerjisi var , bizdeki ilk belirtisi mukuslu kaka ve egzamaydı de
Elifaydn Zynphafsa yoktu canım ama doktorumuz olur demişti , bizde yoğun egzama vardı , gürültülü kaka vardı , çok şükür baya ilerledik ama hala yediğim birşeyler dokunuyor kızıma
Elifaydn tosbikannesiii daha birşey geçmiş değil canım egzama geçti ama arada çıkıyor sadece omun dışında diyetim ve mukuslu kska devam ediyor ama mukuslu kakaya takılma 3 yaşına kadar devam eder dedi doktorum
tosbikannesiii Elifaydn bende diyorum gecmiyo kaka Başka biseye de alerjisi mi var egzamalaro azaldı hırıltısı gaz sancısı gaz yapamama azaldı huzursuzluk devam ediyo meme yedikten sonra gerilme hareketi yapardı onu bıraktı azaldı ama bitmedi
Elifaydn tosbikannesiii geçmiyor canım bende üzülüyordum işe yaramıyor mu acaba hala diye sordum bi kere mukuslu kaka başlayınca baya uzun sürüyormuş ona takılma sen dedi doktor , ama ben boşuna diyet yapıyprmuşım gibi inanılmaz sütüm azaldı meme reddi yaşıyorum birde neler neler hasta olucam yakında 😢😢
tosbikannesiii Elifaydn sütün stresten mi azaldı 😔 kıyamam yaa kaç atlık bebeğin meme reddi olabiliyormuş
Elifaydn tosbikannesiii 3 ay 5 günlük hem stresten hemde kızımın alerjisi sadece süt ürünlerine değill , et yumurta tavuk domates kuruyemiş tahin bal baharat bunlarda yasak geriye çok az şey kalıyor yiyebileceğim , onlarda sütümü arttırmadı maalesef 😢