Benim oğlumda kolik bebek hemde koliği en üst seviyelerde yaşayan bebek. Belli bir saati de yok gece gündüz ağlar akşamlari krize girer 6 tane doktora götürdüm hiç bisey çıkmadi zinco,metsil,biogaia, aguline, maflor ,nurse harveys hepsini kaç şişe kullandim . Mahallenin en mutlu bebegi kitabini okudum masajlar yağlar günlük duş gürültü hamak beşik kundak yapmadığım hiç birşey kalmadi 3 aydan sonra birazda olsa sakinleşti ama hala devam ediyor ve sürekli huzursuz sürekli mız mız bir bebek tam kolik azaliyor derken 3 ay itibariyle bütün uyku düzeni bozuldu geceleri saat başı çığlık çığlık ağlıyor eşimle neler yapiyoruz sakinleşmiyor emmek istiyor sürekli ve tok olduguna eminim. Artık öyle yıprandım ki 3 ay bi ömür gibi geldi bana psikolojim bozuldu artık bu kadar zor bi bebek yoktur heralde . Buradan hamilelere seslenmek istiyorum hamileliginizi olabildigince stresten uzak ve çok mutlu yaşayın hic kimsenin hic biseyin sizi üzmesine izin vermeyin çünkü benim bütün hamileligim stres altında gecti ve cok kötü seyler yaşadım bebegim resmen 9 ay boyunca stres icinde büyüdü kesinlikle kolik olmasini bu sebebe bağlıyorum ve kolik annesi olmak dünyanın en zor durumlarindan biri yaşayan bilir ne gezdigini anlarsin ne yedigini uyku zaten 0 . gece saat 4 ve ben hala ayağımda salliyorum umut işte bi saat uyur belki de bende azıcık dinlenirim