AhsenMineL Kızlar mememde yara olustu cok acıyor çatlaktı zaten bebeğim emdikçw dayanılmaz ağrı yapıyor bebeğe geçermi ya moralim bozuldu bir de ne iyi gelir :(
Mom091 AhsenMineL yazmaya da korkuyorum koca karı işi görenler yüzünden ama yazacağım. Tahinin üzerinde biriken yağ çok iyi geliyor. Kullanmadığım krem kalmamıştı bir tek bu geçirdi
Mother_of_Tospik Piyasadaki bütün kremleri denedim resmen. Ebe bir yakınım tavsiye etmişti . fito krem kullanın , emzirmeden once yikayin ama mutlaka.3-5 güne baya toparlanır inşallah.
Mother_of_Tospik AhsenMineL olmaz olmaz, zaten yağlı bir krem değil kolayca temiZleniyor . ben de çok acı çektim de o krem fayda etti sadece. Hala zaman zaman kullanıyorum hatta. geçmiş olsun size de
CinarinAnnesiii Valla o kadar çektim ki göğüs yarasından denemediğim kalmadı tek çareyi gümüş kapakta buldum mucize bişey canım durumun varsa temin et derim canım 3 güne iyileşiyor
Surya_gonca Ben doğumdan itibaren gümüş kapak kullandım çok şükür hiç yaram olmadı ama olanlara da tek önerim gümüş kapak