Woody Neslimm ben diyetisyen ile yapıyorum. Yani tam bi düzene oturtamadjm ama yaptıgım dönemler 2 haftada 4 kilo civarı veriyorum. Süte olumlu etkisi oluyor
Yerfistigininannesi Neslimm salı günü diyetisyene gidiyorum kızım yeni 6 aylık oldu ama ihtiyacım var ek gıdaya da başladık üç haftadir sütümun kaliteli olması içinde zayıflamak içinde gidecem bakalım nasil olacak
imgesi Woody gennel itibariyle bizede bilgi verirmisinz nasi bi yol izliosnz 3-4 kilo fazlam var sadce ama sut kalitesi icinde dediklerini merak ettm cnku sut icinde yapmadgm sey kalmadi
Woody Tugba81irem Sabah aç karna limonlu su Kahvaltı haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalıj yeşillik Öğlen 2 3 kaşık yulaf 2 3 kaşık yogurt 10 badem ve ceviz 1 meyve Arada hurma Akşam da genelde et tavuk balık köfte ve salata @imgesi
Woody Brna-34 brn normalde de ekmek yemiyorum. Sabah 1 2 dilim hakkım var. Eger kahvaltı hazırlamaya halim veya vaktim yoksa 2 dilim kepek ekmekle yagsız tost yapıyorum
Woody Tugba81irem ceviz badem protein süt kalitesini, yulaf sutu arttırıyor. Ben sorun yaşamadım açıkcası
imgesi Woody gerci sordgm sorunum cevabini burda vermssnzz herkesin bunyesi farkli oldgu icin bende cok azalma yaoar cnku gun icerisinde ha bre rezene 8ncir yiye yiye anca süt cikartiom.ben