Ciqdem Kızlar bebeğimle bugün gezmeye gittik ama gittiğimiz yer çok soğuktu eve gelince ise yanaklrı kızardı hala aynı ne oluyor bende fitil vurdum ağrı kesici ateş düşürücü korktum yarın 4 ay aşımız var😞
alihakan Ciqdem böyle böyle büyüycekler telaşlanmayın biz de böyle böyle tecrübe edicez. ateşini kontrol edin sürekli . aşı içinde ateşli olursa aşı yapmıyolar arayıp hemşirenizi bir hafta sonraya erteleyin derim
Denizmert Benim oğlumdada olmuştu bu normal soğuk ortamda kaldığı için teni daha hassas yüzü tabiki kızarıcak hasta olacağını sanmam ama hemen ilaç vermeniz yanlış olmuş
Ciqdem Denizmert 😞😞ne yapacağımı bilemedim yanımda kimse yok yalnız kalıyorum korktum ya hasta olursa diye
Denizmert Denizmert Ciqdem anladım canım sen sık sık emzir anne sütü onu korur telaşlanma inşallah bişey olmaz
Ciqdem [bilinmeyen] ben ateşi var sandım burnu da kızarık işte ne bilim 😞😞korktum gece ateşi çıkar diye
Ciqdem [bilinmeyen] yapmam dediğim gibi evde yalnız kalıyorum eşim yok yanımda hasta olursa naparım diye korktum anlık bişey di galiba ama şuan çok kötü oldum 😞😞
LKNR Pişman olmayın vermişsiniz artık bir daha dikkat edin ateş düşürücü çarpıntı yapabilir. Benım oglumun ateşi oldugu halde korka korka verdim
Ciqdem [bilinmeyen] tamam ama doktor yazdı bana fitil gaz sancısı var diye ben kullanmıyorum normalde böyle olunca korktum