Mkelebek Kizlar memnjit asisi 2 cesitmis. Doktorum artik b tipide turkiyede gorulmeye basladi onuda vuralim.diyo.yani 2 cesitide vurdurmamizi soyledi..varmi 2sinide vurduran
Limonlusu Mkelebek evet 2 sinin de vurulması gerekiyor. Yüksek ateş yapıyor ağır bir aşı. O yüzden 1 yaşından sonra yaptırmaya karar verdik. Bazı doktorlar 3 aylıkken bazıları 9 aylıkken başlıyorlar.
Deletedmom348 Mkelebek Bizede doktor söyledi. İki tipini de vurmamız lazım önerisini kabul ettim. Bir ay sonra başlıyoruz
minikpatates Mkelebek biz yaptırdık toplam 5 doz du sanirim. Ama her seferinde 350 verdik ya ortalama 🤪
TalentedMom Mkelebek ben 2 tip aşının da ilk dozlarını vurdurdum bence vurdur menenjit çık önemli son dozları kaldı 13.ve 14.aylarda yapılacak her doktor Farklı söylüyor
Mkelebek TalentedMom evet saglik ocagondaki hemsire 1yas sonrasi yeterli diyo doktorumuzda 1yas oncesini niye riske qtalim dedi. Zor bi asi oldgu icin korkuyriumda
TalentedMom Mkelebek doktorunuz daha iyi bilir 1 2 gün sürüyor huysuzkupu sonra geçiyor o hastalığa yakalanmasından çok çok iyidir aşı olması
Prens0205 Mkelebek yaptırın tabi ki ne kadar aşısı varsa yaptırın menenjitin biz geçirdik 40 günlükken oğlum rabbim kimseye yaşatmasın
Mother_of_Tospik Biz 3 aylıkken 2 tipini de yaptırdık . evet biraz ateş yaptı ama calpol ile kontrol altında tutabildik. Çok da korkulacak gibi değil , yaptırılmaması daha korkutucu geliyor bana .