Analist Merhabalar. Izmirde her an ulasabilecegim doktor istiyorum. Kendi doktorumuzla iletisim sıkıntısı yasiyorum acil bir sey olunca ulasamiyorum. Hastane ya da klinik fark etmez.
DenizRuya Analist Ekol hastanesi Mehmet Şahin Arısoy kızımın doktoru daha önce can hastanesindeydi şimdi Ekol e geçti ama istedigim saat dakika ulaşıyorum çok sıcak kanlı anlayışlı en önemli bilgili uzman doktor tavsiye ederim :)
Prens_annesi170620 Analist bucada Kemal Aydın var kendi muayenesi var şahsi numarasıni veriyor istediğin zaman arayabilir sin diyor bende yeni başladım daha önceki doktorla bizde iletişim sorunu yaşadık bu doktordan memnun kaldım
Ahimess Analist Ege şehir hastanesi doktor Erdem adalıoğlu whatsaaptan her zaman cevap veriyor muayne de dediklerine cevap veriyor beklentilerini karşılıyor
DRn_gunes_11 Alsancakta sertaç eralp bizim doktorumuz gerçekten sonsuz tavsiye ederim çok iyi bir doktordur
Mkelebek Prens_annesi170620 bucada nerde acaba bide cumartesileri acikmi bizde bucada halil akarcana gidiyoruz
Swtlna Alsancak sertaç özalp kesinlikle tavsiye ediyorum.her an ulaşabiliyorsunuz ve asla geçiştirmiyor, gecenin 2sinde 3ünde sizden haber bekliyorum deyip uyumamışlığı var sağ olsun
Mirayse Swtlna benim tek aklımdaki soru işareti muayeneye gidince kan idrar tahlili röntgen vs filan olması gerekirse nasıl oluyor?
Swtlna Mirayse özel bir laboratuvara yönlendiriyor, tahlilleriniz orda yapılıyor, laboratuvar sonuçları doktora mail olarak gönderiyor, sizde de takip numarası oluyor.