Melekliiik Aya kadar gece uykusu hep duzgundu ama artık berbat oldu hersey alt üst. Hamakta uyuyor salladıgım muddetce. Durdugu an aglıyor derin uykuya gecemıyor neden?
Limonlusu Melekliiik 4. Ay atağına hoşgeldiniz. Anneleri çileden çıkaran 1 ay kadar sürebilen bir atak dönemi. Bitince çok şükür dedirtiyor gerçekten.
Emir123ali Melekliiik bizde 4 aylık 6 günlük olduk ve dünden beri aynı gece yapmaz uyur dedim gece hep ağladı gndüz zaten yoruyor bare gece uyusa 😅
Gmzdgs Melekliiik atak döneminde suan eğer alıştırırsan dahada düzelmiyor beşiği de emzikle uyuyan kızım memede uyumaya alıştı o dönem 9 aylık olduk hala gece 4,5 kere kalkıp meme emip uyuyo cok dikkat etmen lazm ben yaptım o hatayı şimdi düzeltemiyorum
Melekliiik Limonlusu ya psikolojim bozuldu. Netten atak hesaplama yazıyorum kalan 13 gun diyor ama bız 4. Ayacyenı gırdık
Melekliiik Limonlusu hep uyanık. Gunduz hamakta sallayarak en fazka 20 şer dakıkadan 4 kere falan uyuyor. Gece ama 12 1 de zorla sallaya sallaya dalıyo sallama durunca uyanık
durummtpc Bizimkide poposuna pış pış yapıyorum durunca uyanıyor yıldım artık bitse şu atağı, normalde hayatta uyanmaz emer uyur 😤
Limonlusu Melekliiik en fazla 2 saat uyanık kalsın ama bu 2 saatte onunla oynayın bol bol yüz üstü koyun önüne oyuncakları atın iyice yorulsun 2 saat olunca uyutmaya çalışın 30-45 dk lık uykular bu atak dönemi için normal. Akşam 5 den sonra 8-8 30 a kadar uyutmayın sonra gece uykusuna geçmesini sağlayın uyku düzenlemesi yapmanız gerekiyor.
Emir123ali Melekliiik sizinki 4 ay kaç günlük biz daha yeni başladık korkmaya başladım allah yardımcımız olsun inşallahh
durummtpc Melekliiik bu uzun bi dönem gün içinde meme diye ağlıyor bazı günler veriyorum almayacağım diye yırtıyor kendini yatarak alıyor bazen ,olmadı uyutup Emziriyorum çok farkli pozisyonlar deniyorum artık bi şekilde aliyor 😀
Emir123ali Melekliiik bizimde hesabıma göre 8 günümüz kalmış delircem durmuyor eşimde bende delirmek üzereyiz niye ağlıyor anlamıyor gaz ilacını verdim karnı dok altı temiz gezdiriyoruz yok yine mutsuz yani ağlıyor susmuyor gece banyo aldırıyorumki uyusun diye inşallahh bu gece uyur
Limonlusu Dkk 4. Ay beni bitirmişti. 6.ay o kadar zor değildi. Şu an 7 buçuk aylığız bir sonraki 9. Ayda sanırım 😊