Ayparemmmm Hanımlar kızım memeyi almıyor 3 aylık Normal sakin bir zamanda veriyorum ama memeye yatırınca basıyor çığlığı hiç ağzına bile almıyor Allah rızası için neden olur biriniz yardım edin bu arada kakasında enfeksiyon çıktı ondan olabilirmi
Momkids Ayparemmmm gazı var mı canım benim oğlum sancısı varken emmek istemez hiç . Sakın zorlama onu sakinleştir ayakta emzirmeye çalış oyna onunla güldür öyle teklif et ve pes etme
Alpgmz Ayparemmmm yatirarak emzirin.emzigi agzina verin yatirin emzigi cekip hemen gogsunuzu verin agzina o sekilde emiyolar benim oglumda 4.5 aylik ve kucakta emmiyor anca boyle emzirebiliyorum
Mirzafeyza2020 Ayparemmmm çok zor ben 7 aylıkken ek gıdaya alışınca yaşadım reddi.Asla emmiyordu hatta emmek için yatırınca kıyamet kopuyordu . Bende bütün herseyi kestim sadece gece yatmadan muhallebi veriyodum üç gün savaştı sadece su içiyordu ama çok şükür geçti Allah yardımcın olsun canım 🌸😊
SertapHilal Sütünü sağıp kaşıkla vermeye çalış onu alırsa ağzı yorulur içerken sonra tekrar meme ver kolay gelince döner belki emmeye tekrar. bi dene bence
minikpatates Ayparemmmm kucağınıza ayakta aşağı yukarı sallayarak emzirin. Duş alırken deneyin. 4 ay atak zamani cok zordur aka geçiyor ☺
Fatma8988 Ayparemmmm emzirme danısmanı semra abbasoğluna baksana onun postları var canım olmadı dmden yaz cevaplıyor saolsn
Dkk Ayparemmmm atak dönemindedir çok normal . Emzirmeyi asla bırakmayın mümkün olduğu kadar biberon vermeyin çişli bez saysınsından doyup doymadığını anlarsınız. İnstagram da annesutudoktoru hesabını mutlaka ama mutlaka inceleyin dipnpt: ortalama 1 hafta sonra o çığlığı aklınıza gelen gelmeyen herşeye basacak 3.5 Aydan sevgiler 🥴