cokcocuklu jotorofikgadin iki kitap arasında ki fark ne ? Ben de almak istiyorum da ikisini birden almak istemiyorum hangisini almaliym acaba
Boncugum Ecocan yoğurdu kaynat kesilince suyunu çekmeye başlayınca içine terayağ kat az bişey süz mendillede süzebilirsin soğuyana kadar dursun al sana lor peynir süttende yapılıyorda yoğurttan çok kolay 😁
Kubra34 [bilinmeyen] bütün bu sebzeleri ayrı ayrı bir gün içinde mi veriyorsunuz yoksa karıştırıp bir tek püre haline getirip mi🤭
Kubra34 MMertinannesi Sabah ev yapımı lor peyniri ve labne, az yumurta(doktoru sadece sarısını yedirme durumu ortadan kalktı değişti beyazı da dahil ediyoruz artık tıbben dedi) ev yapımı yarım bebe bisküvisi ile devamsütünü karışımı,çeyrek armut ve elma püresi,ıhlamur.bir iki ceviz kayısı siyah üzüm karısımı elimle agzına veriyorum. Öglen sebze çorbası, aralarda bir iki kaşık ayva püresi.İlkindi uykusundan sonra ev yapımı yogurt,akşam genellikle meyveli kayısılı irmikli muhallebi veya sadece devam sütü.
Kubra34 [bilinmeyen] Anladım😌 Ben de bir tek pırasa denemedim 3gün kuralı ile yarın deneyecegim umarım sever.Teşekkürler🌸
ikos58 MMertinannesi sabah kahvaltı (ıhlamur,labne, yumurta sarısı,bebe bıskuvısı, formul mama) Oglen sebze puresı (balkabagı, havuc, patates, ıspanak) Aksama da yogurdumuz var 😁
Yadeninannesi Sabah yumurta lor pekmez Öğlen havuç elma bebe bisküvisi püre Akşam yoğurt çorbası 6 aylık bebeğim ❤️❤️
habibe_omerasaf [bilinmeyen] yaa ıspanağa geçtiniz mii🙈 MasaAllahh🌼 Biz hala geçmedik nasıl veriyorsunuz pekii ben de bugn ıspanak yapıcaktım tam da iyi denk geldi😊
Kadir MMertinannesi sabahkahvaltısı 8tahıllı mamanın içine cici bebe pekmez yumurta sarıdı lor peyniri öğlen muzlu yoğurt elma armut püresi akşambrokoli havuç patates balkabağı kuzu kıyması çorba
Boncugum [bilinmeyen] dr dedi verme diye nettendd bakabilirsin pirinç yoğurt muz patates havuç vermeyeceksin ha bide elma
Dilber MMertinannesi ben balkabagi corbasi yaptim birde salcasiz bulgur yogurtta yaninda oh mis bende svyrum bu menuyu bende yycem :))
HYM Sabah kahvaltımız: bebe büskivi yumurta badem ceviz peynir tere yağı devam sütü ile ıslatıyorum sonraki öğünlerde meyve muhallebisi, yoğurt çorbası, Muz , pirinçunu ama gündüzleri hiç devam sütü içmiyoruz 😔
Papatya MMertinannesi Tabii ☺️ 1 adet yumurta sarısı, yarım bardak yoğurt ya da 2 yemek kaşığı yoğurt ve 2 yemek kaşığı peyniraltı suyu, 2,5 - 3 yemek kaşığı tam buğday unu, 1 çay kaşığı ucu ile kabartma tozu ya da karbonat, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı karıştırıp yapışmayan tavada arkalı önlü pişiriyorum ( tavaya yağ koymaya gerek yok) ☺️🤤🥞
Ummuhan01 Kızlar bizde 6 aylik olduk 5 buçuk aylıkken tadimlara başladık meyve olarak yoğurt olarak şimdi ne vermem lazım nette o kadar çok şey varki ne versem hangisi daha iyi olur bilmiyorum