Perihann Kizlar rezene cayini hem oglumdaki gazi azaltmasi hem de süt yapmasi icin günde kac su bardağı icmem gerekiyor . Yemeklerden once mi sonra mi icmeliyim lutfen bilgisi olan yazabilit mi
Cicismoms Perihann ben sürekli içiyorum valla 3 öğün ne yalan söyleyim emzirdim ce geçiyordu bebeğe de
Annesininbali29 Perihann ben kimyon tohumu ve rezene tohumu aldım karıştırdım bir su bardağına bir tatlı kaşığı koyuyorum sabah ve akşam içiyorum süt yapması icinde pekmez şerbeti içiyorum bendede gaz oluyo banada faydası oluyor bebekte rahat şükür
Tuba84 Perihann rezene çok zararli düzenli kullanımda bebeği uyusturuyor ve sütü azaltıyor araştırın lütfen ben artık icmiyorum sık sık emzirin bol su için yeter gaz içinde zinco damla öneririm
Filizderit Perihann ıstedıgın zaman ıcebılırsın cnm ben rezene kımyon anasonu karıstırıp gun boyunca ıcıyorum benegede verıyorum bıraz
Perihann Cicismoms faydasi oldu mu bende bugun basladim. Insallah ise yarar gaz damlalri fayda etmedi malesef. 1 su bardagi günde 3 sefer mi iciyorsunuz birde bardağa kac kasik koyuyorsunuz
Cicismoms Perihann bir küçük cezvede 1 şu bardağı suya bir tatlı kaşığı rezene 1 çay kaşığı anason koyuyorum günde 3 şu bardağı iciyordum birde gaz damlası bende çok kullandım en son Nurse Harvey Colex surup kullandım o çok iyi geldi bebegime
Perihann Cicismoms bende nurse harveys in damlasini kullaniyorum ama pek faydadi yok bugub rezene aldim aktardan umarim faydasi olur
Cicismoms Perihann bende ilkdamla kullandım sonra surup onerdi doktorum hem daha ekonomik hem daha guzel
Cgdmltr93 Perihann ben gaz için herşeyi denedim rezene de verdim bebeğe ama en etkili kimyon çayı oldu. Kimyonu kaynattım hem kendım içtim hem bebeğe verdim çok güzel gaz çıkartıyo 3 aylığız kimyon çayı sayesınde kurtulduk gazdan
Annesininbali29 Perihann yarım litre yapıp yatarken yanıma alıyorum her kalktığımda bir bardak icip bir bardak da su içiyorum gün içinde 3 bardak içiyorum icmezsem doymuyor kızım bana faydası oluyor
Perihann Tuba84 nerden biliyorsunuz zararli olduğunu? Yani herhangi bir doktor icmeyin kullnamayin mi dedi size? Ben internetten arastirdim cok fazla faydasini gördüm bebeklere zararli oldugu ile ilgili birsey duymadim da okumadim da
Aslan0406 Tuba84 Rezenin süt azattığını bende duyup bırakmıştım. Aguline gaz surubu ve Biogaila gaz damlası iyi gelmişti bize.
Hapy77 Filizderit bebeğiniz ne kadarlık benim38 günlük bebeğim var çay kaşığı ile rezene verebilir miyim zararı olur mu nerdeyse gazdan çatlıcak bebeğim
Perihann Cicismoms şurup ne kadar peki onuda recetesiz alabilir miyim onuda deniyim. Benim oglum aşırı gazli gazi bitmiyor ben bittim ama😥
Cicismoms Perihann 30 tl idi reçetesiz satılıyor Nurse Harvey Colex dediniz mi verirler içinde siringaya benzer ölçek var ben çok memnun kaldım kızım feci gazliydi
Cicismoms Meltem95 şu an 8 aylık olacak 5.5 aylığı kadar kullandım canım 2 aylıkken başlamıştım şurubu daha öncesinde damlasından aldım ama surup daha etkili ve iyi geldi surup kullandım