Krsmngl Merhaba anneler. 1 aylık bebeklere kaç cc mama veriyorsunuz ? Benim bebeğim şuan 5 kg veya daha fazla son durumu bilmiyorum. 3-4 saatte bir 120 cc veriyorum. Kutuda 90 cc yazıyor ama 90’dan sonra ağlıyor doymadıpını düşünüyorum.
Mucizebebegim Krsmngl çok veriyosunuz en fazla 30 CC vermeniz lazım anne sutude varsa +anne sütü oda eğer sütünüz azsa doymuyosa mama vermelisiniz benimki 5 aylık ben daha 3 saatte bı 150 veriyorum sadece mamayla beslendiği halde
Minikum Mucizebebegim Krsmngl mama+Meme gidiyoruz şuan 25 günlüğüz 17 günlükken doktora sormuştum benim bebeğim çoğunlukla 60 cc içiuor ama 90 cc içtiğide oluyor çok mu diye doktor sınır yok demişti bana
Krsmngl Mucizebebegim 30 cc ilk doğdunda 3 gün için sonra 60 içiyor zaten. Buarada anne sütü içmiyor sadece mama. Hastanedeyken 2 saatte bir acıkıyordu ve diğer bebeklerden fazla içiyordu. Hemşire kilolu ve bğyğk bir bebek olduğu için normal demişti ama bilemiyorum.
Deletedmom416 Krsmngl yani mantık şu canım kilosunu 160 la çarp 2 saate bir veriyorsan 12 ye 3 saatte bir veriyorsan 8 e böl kaç cc içmesi gerektiği çıkıyor 5 kilo çoktan olmuştur
Krsmngl Minikum hım anladım ben sadece mama ceriyorum emmiyor sütüm olmadığı için. Çok veriyorsun diyenler sanırım meme de veriyorum sanıyorlar o zaman :)
Deletedmom416 TospikOglusum 0-5 yaş eğitimi aldım 160 la çarptığın zaman bir günde kaç cc içmesi gerektiği çıkar 8 e ya da 12 ye böldüğünüzdede her öğünde kaç cc içmesi gerektiği çıkar
cnrasl 3195 di kilosu 1 aylıkken doktor emzirme dışında 30 cc vermem gerketiğini söylemişti kilosuna göre hesaplamıştı
Minikum Krsmngl benimde ilk günler sütüm gelmedi şimdide yetersiz kalıyor bebeğime sağmayı denedin mi ben ilk zamanlar sağdım ve süt arttırıcı şeyler yedim içtim hep sıcak duşta çok iyi gelmişti. Bende acemi bi anneyim hala hergün araştırıyorum vazgeçme burda çok kişinin okudum sonradan emzirenleri
TospikOglusum Deletedmom416 ay ne güzel.ya burdan bilmediğimiz şeyleri öğrenmek.cok.guzel gerçekten. Çok teşekkür ederim bilgi icin😍
Prenses-annesi1 Krsmngl ben kızım 1 aylıkken emziriyordum ardından 60 yapıyordum içtiğini içiyor kalanı kalıyordu