Balkiz Evim merkezi sistem ısıtma ama gece pek sıcak olmuyo nasıl bir uyku tulumu almalıyım bebegim yorgan battaniye falan örtmez asla neye dikkat etmeliyim tog değeri falan yazıyor fakat hiç anladığım bisey değil
Sevgilimmm Balkiz son açtığım postlardan birinde var bu konu. Bayağı yorum gelmişti tog değerini de anlatmislardi. Bakın isterseniz. İnternette de tog değerleri hakkında bilgi var oda sıcaklığına göre değişiyor
Birkizbiroglan Üstte kalsın.. bende almak istiyorum ama nasıl birşey almalıyım,ne çok sıcak ne çok soğuk olur ev. Bizim de ayagimizda ortez ayakkabı var. Oyuzden üstüne birşey örtmüyor, hemen rahatsız oluyor. Bende uyku tulumu almak istiyorum.
Aylingneess Birkizbiroglan tog oda sıcaklığına göre almalısınız ben de aldım 1.5tog odanın en fazla 20derece sıcaklıkta olması gerrkiyor değilse terliyor daha ben giydirmedim evim henüz okadar soğuk değil
Mom9 Owli çuval tarzı uyku tulumu 0.5tog kullanıyorum kışın evim 22-23 derece oluyo geçen kış 4aylıkken başladım ne terleyip ne üşütüyor. 36aya kadar kullanılıyo. Netten bakabilirsiniz. Bu kış devam :)