Nejlazafer Kızlar benim kızım 17 aylık olacak..dün doktora gittik..en son 4 ay önceydi kontrolü 4 ay da hiç kg almamış..12 kg şuan..sizin yavruların kilosu nedir acaba??
doganursezmag Nejlazafer bizim 18 aylık olacak kontrole gitmedik evdeki tartıda 10.5 kg çıkıyor en son 9-10 aylıkken 9 kg du
Mom987 Nejlazafer ortalama kilo zaten olması gereken o benim ki 24 ünde 19 aylık olacak 500 gram zayıf dedi ebe 10 kilo 300 gram ben daha zayıf sanıyordum.
Justmom Nejlazafer 27 aylık oğlum var ortalama son 1 yıldır 13-14 kg arasında. Bebeğin kilolu olması sağlıklı olacağı anlamına gelmez.
Nejlazafer doganursezmag anladm..aslında normal gibi ama doktor 4 ayda hiç kilo almamis diyince..sadce ben kiloya takilmiyorumdur heralde bütün anneler aynı :)
PelinKaraca Nejlazafer bebeğe göre değişir canım. Büyük kızım 17 aylıkken 16 kiloydu mesela. Şu an 20 ayına giricek 18 kiloydu.
matmazelmomy Nejlazafer benim kızımda 16 aylık 9 buçuk kilo 2 aydır kilo almıyor kan testi ve idrare baktı düzgün diyor değerleri. İyi de yiyor sadece çok hareketli hiç oturmaz yemeğini bile gezerek yer
Justmom Nejlazafer birde şöyle bir durum var. Yürümeye başlayana kadar tombik yada normal oluyorlar. Yürümeye başladıktan sonra çok hareketli oldukları için kilo alımları duruyor. Benim oğlum haddinden fazla yemek yiyor ama aşırı hareketli olduğu için kilosu aynı. Hiç telaşlanmayın 😊