Ayaskubra 6 ay 23 günlük kızım kendini kasıyor yatarken ayaklarını üst üste koyuyor ellerini yumruk yapıp sıkıyor kalkmaya mi çalışıyor neden böyle yapıyor bilmiyorum gün içersinde çok sık yapıyor başına gelen varmı yardımcı olur musunuz 😒😣
Cerenimom Ayaskubra Canim gecen burada bir konu vardi ayni senin bebis gibi norolojiye goturmus bebegi ama teniz cikmis sukur. Doktor bebek masturbasyonu olabilir demiş. Sende ama ihmal etme bir norolojiye gotur istersen en azindan aklinda kalmaz belki allah gostermesin allah korusun nobet vs olmasin.
Ysm28svs Ayaskubra benim kizimda o sekilde yapiyodu nobet geciriyomus .norolojiye goturdum epilepsi denildi cnm.ama illa oyle cikicsk diye bisey yok yinedd goster norolojiye
Mirage91 Ayaskubra gazı var galiba annesi o yüzden yapıyor. Bizimkiside geceleri ayaklarını çekip çekip bırakıyor gece 4te hiç saati şaşmıyor
Ayaskubra Cerenimom kayınvalidem hemşire o nöbet değil dedi nöbet olsa böyle olmaz dedi sordum ama bebek mastürbasyonu ne demekki ya kötü bir seymi 😭
Aysc Benim oğlumda 6 aylık olmak üzere bu ara çok sık yapıyor, ayaklarını uzatıyor ellerini kasıyor ama isteyerek yapıyor gibi
ygtabrs-25 Ayaskubra benim oğlum da yapıyordu takip ettim canım nöbet mi değil mi diye yaptığı an kucağıma alıyordum düzeliyordu gülüyordu yada ilgisini çekecek bişey gösteriyordum.hemşireye sormuştum nöbet olsa gözleri kayar kucağına alsan da düzelmez demişti bizimki kaka yapamıyordu ondanmış sonradan anladım