Nisademir Merhaba arkadaşlarım kızım 5 ay 6 günlük bugün hiç uyumadı akşama kadar sürekli ağlıyo ve sürekli dişlerini kaşımamı istiyo. Normalde 3 günde 1 kakasını yapardı 1 haftadır her sabah ishal şeklinde yapıyor. Ateşi yok. Emmek te istemiyor. Napacağımı şaşırdım oturduk beraber ağlıyoruz. Normalde 9 da gece uykusuna yatar ama uyumuyor
YazCilegi Nisademir Yüksek ihtimalle diş. Bizimde öyleydi. Alttan iki beyaz görünüyor henüz patlamadı. İnsallah hemen gelir sizinkiler 🙏🏻
Ecocan Nisademir bnm de bugun 66 gun olmustu buyuk tuvaletini yapamiyodu bugun fitil verdim bnmkide 5 ay 7 gunluk dis kabizlikta yaparmi ki acaba
Ecocan YazCilegi nekadarlik sizinki bnmkide cok huysuz hep agliyo onceden gazdan agliyodu hep simdi disten demekki yawrum hic anlamadan cikartalim hepimiz disleri insaallah
Serfinazhivda Benim kızdım 2 ay 17 günlük ve perematüre ili üç gündür huzursuz gece uykusu iyiydi sürekli ağlıyor ve enmek istiyor acaba bizimde diş olabilir mi bi de normalde iki günde bir kaka yapıyordu iki gündür ishalde
Nisademir Nesemin16 evet evet doğru düzgün emmiyo ki halbuki İnternette hep memeye daha çok düşecekleri yazıyor