Minikbirkalp Rojin123 bende demek için eşime 6 tane aldırmıştım bende işe yaradı kullandım sütüm arttı 2 gündür içmiyordum yine azaldı sütüm bugün eşim 24 lü paket almış gelmiş hemen diktim kafaya 1 tane 😊😊
Mom44 Rojin123 bende baya etkiliydi denemelisin bazı yorumlarda etkilemediğini söylüyorlar ama bana sorarsan işe yarıyor 🙏
Minikbirkalp Rojin123 sitres olma sitres sütün azalmasında en büyük etken bende çok şey denedim cevremde sütüm yetmiyor arada mama da ver diyenlere inat pes etmedim hiç olumsuz düşünmedim
Minikbirkalp Rojin123 bide su ve uyku bebeğin uyuduğu her fırsatta sende uyu iceboldigin kadar su iç bana çocuk doktoru günde 3 buçuk 4 lt su tüketmen lazım ve fırsat buldukça uyuyup vücudunu dinlendirmen gerek sütü arttıran en önemli faktörler bunlar demişti
Minikbirkalp Rojin123 bende sarılık yüzünden gün de 1 veriyordum emzirdikten sonra memeyi sonrasında zor veriyordum ağzına istemiyordu artk daha mama vermiyorum
Minikbirkalp Rojin123 yani ev işi yemek sorunu zor bu zamanlarda valla ben saldım bebeğim bazen çok aşırı huysuz yapabildiğim kadar ztn bide taşınıcam o yüzden de biraz rahatlık var galiba bende 😊