mom0989 Tutunup kalkıyor sıralıyor, tutunmadan elinde oyuncak varken duruyor ancak yürümüyor hala 🙄 bizim gibi olan anneler var mı ?
IKRA_21 mom0989 Benim kızım 10 aylıkken tutunup kalkıyordu 14.5 aylıkken yürümeye başladı. En kısa zaman da yürür inşallah bebişiniz annesi ❤🤲🏻
Keremtugra mom0989 1 yas 15 gunluk emekliyor esyalardan tutunup yuruyor desteksiz bi sure ayakta durup dusuyor ama yürümüyor zamanla olur oda
Miray_1998 mom0989 benim kızımda aynı elinden tutunca yuruyor koltuga vb heryere tutunup yuruyo ayaktada durıyo ama kendisi yurumuo 26 snda 13 aylık olcaz
Meryemozen mom0989 ah canım hiç korkma benim oğlum 20 aylıkken yürüdü canları ne zaman isterse o zaman yapiyo bu bebeler
mom0989 Ayklz yok camım dert etmiyorum sadece herkes geç kaldı diyor normalde aktif hareketli bir çocuk
Yakub_eren1 15 aylık oğlum tik yok yürümeye dair :) tutunup konuşuyo koltuklara tirmaniyo ama yurumuyo😂
2kuzuannesi 14 aylığız tutunup kalkma bile yok sadece popo üstünde gidiyo bekliyoruz ne zaman yürüyecek diye
Yigitahmedim mom0989 o yürür yanında benim oğlumda öyleydi 14 aya 6 gün varken yürüdü bol bol teşvik edin
mom0989 Yigitahmedim ediyoruz canım etmesekte o geliyor kollarını uzatıyor zaten elimden tutup yürümeye bayılıyor
HamzasMomy mom0989 biz çok erken başladık tutunup kalkmaya herkes bu çocuk 9 aylık yürür dedi ama yaşına 1 hafta kala yürüdü 🙂 herseyin zamanı var 18aya kadar normal diye biliyorum
mom0989 HamzasMomy aslında bize tutunup kalkmaya erken başladık hatta bebekken o kadar çok hareketliydi ki herkes erken yürür demişti. 1 aydın başını yere koyup poposınu diliyor sanki takls atacak gibi sonra hop geri popoyu yere koyuyor 😂
mom0989 Senemmm11 o zamana kesim yürür canım sıralıyor hatta dün bu postu açtık bugün ellerini bırakıl yürümeye çalıştı 2 kere düştü kafasını vurdu ama çok hızlı değil ben Dr korkmasın diye tepki vermedim