Minikbirkalp Hayırlı geceler sevgili annişler Benim 1 ay 4 günlük oğlum var göbek fıtığı var aranızda böyle olupta düzelen varmı doktorumuz geçer dedi ama hala geçmedi ne zmn düzelir acaba 🤷♀️🤷♀️
Deletedmom14 Minikbirkalp bizimde öyleydi. 3 aylık olunca geçti canım. Herkezin geçmiş ama bizim kesin geçmez diye düşünüyordum. Hiç bişey de yapmadım para falan koy dediler, koymadım. Arada bastır ses gelip, içine giriyorsa korkma geçiyor
Sisli Minikbirkalp bizimde 1 aylık kontrol de doktorumuz göbek fıtığı var dedi 4 aynına kadar geçer dedi ve geçti şuan bir sıkıntımız yok inşallah geçer rabbim daha büyük sıkıntılar vermesin 🙏🏻
1Mother1Boy Minikbirkalp Bizimde öyleydi göbeği dışına çıkıyordu. Görümcem para koy demişti gazlı beze sarıp koydum. 2 haftada geçmişti. Paranın faydası da olmuştur belki ama bizim erken geçti. Doktorumuz 2 yaşına kadar tamamen geçiyor kimi zaman da daha erken geçer demişti.
Minikbirkalp Deletedmom14 kayınvalidem de para koyalım dedi eşim izin verdi bizimki de geçer inşallah 40 ımız çıkınca doktor kontrolümüz var korkuyorum ya düzelmezse ne gibi bi sorun teşkil eder acaba 🤷♀️
Sisli Minikbirkalp göbek kısmını ince bir tülbentle hafif sar hem göbeği sıkış durur hem üşümesi engellenir ben 2 ay bu şekil yaptım 👍
Minikbirkalp 1Mother1Boy kayınvalidem de koyalım dedi de eşim izin vermedi 2 yaşına kadar da sürüyormuymuş korkuyorum da dokunmaya
1Mother1Boy Minikbirkalp Bi zararı olmaz gazlı beze sarıp koy derim. Baskı uyguladığı için toparlanması da daha erken olur. Çok hafifse sizin de düzelir 1 2 haftaya kadar. Daha kötü olanlar için 2 yasina kadar tamamen geçiyor demişti.