Muzik Kızlar emzirdikten sonra halsizlik yaşıyorum bu beni cok rahatsız edıyor üstüne üstün birde kabızlık sıkıntısı yaşıyorum iyice halsiz oluyorum,benim gibi olup vitamin takviyesi alanlar vAr mı??Ne önerirsiniz?
Gok_53 Muzik söylediklerinizi yaşamıyorum ama ben hala regenesis max kullanıyorum hamileliğimde de kullanıyordum doktor bana devam etmemi söyledi 😊
Melinamm Muzik canim doktorum bana dogumdan hemen sonra zaten hamilelikte kullandiklairmk devam etmemi istedi yani balik yagi dahil butun vitaminlerime devam ediyorum hala. Halsizligim fln yok cok sukur. Vitamin cok onemli ozellikle emziriyorsan
mrv5556 Gok_53 bende regenesis kullanıyordum hamileligimde doktorum dogumdan sonra ferrum verdi ama oda bagırsak hareketini olumsuz etkiliyor. Bende tekrar regenesis kullanmaya mı başlasam acaba Bi kutum da duruyor hazır evde
Gok_53 mrv5556 ben çok memnunum yani değişmedik hiç o yüzden diğeri hakkında bir bilgim yok ama regenesise devam etmenizi öneririm ☺️
Lidya-t Brewers’t yeast with Vitamin b12 kullanıyorum hem süt artırıcı özelliği var hem de yorgunluğum olmuyor
Melinamm Muzik bilmem canim sen yinede doktoruna sor belkiunutmustur sana soylemeyi devam et der belki