Kelebek88 Kizlar bu aylarda bebeklerniz sinirli mi..kendine vuruyor bildiginz yanaklarina vuruyor icim gidiyor benm ya..beni de hirpaliyor..biz oyle seyler yapmiyoruz bu nerden gordu boyle oldu anlamiyorm..cok uzuluyorm nasil yenecem ben bu durumu
Zeyzey2019_ Kelebek88 evet yapıyorlar maalesef. Bizimki de durup durup bana kafa atıyor. Ben acıdan çığlık atıyorum ama küçük hanım hala kafa atma derdinde. İzin vermeyince de kendini yerlere atıyor ağlayarak
Eminos Kelebek88 valla sinirlenince elleriyle kafasina vuruyor annem basin acir diyorum op diye geliyor bana bu sefer bi yerleri aciyinca opuyum de gecsin diyordum alışkanlık oldu bana vursa da gelip beni opuyor oglum hatta gelinimizle dedik bi cocuk ailede ne gorurse uygular ama anlamadik kafasina vuruyor diye 😃elleriyle pat diye vuruveriyor acir desem bazen yine yapiyor donemsel galiba 16 aylikken yapiyordu sanirim
Merveaybuke Kelebek88 benim kızım da 18 aylık kendini tırmalıyor kafasına vuruyor saçını çekiyor. Napıyosun kızım diyorum yüzüne bakıyorum mimiksiz, duruyor ama en ufak şeyde sinirleniyor. Böyle değildi , dönemsel heralde
Rzgr Kelebek88 18 aylik oglum 3 gun once tw de bir anlik kafasina vuran bir adam gördü. Uykudan uyanmisti 5dk once. Hemen kapattim tw yi. Kapatinca oglum kafasina vurmaya basladi. Hic tepki vermedim. Yüzune bakip onu orada birakip mutfaga gittim. Ayni gün benimde yüzümu tirmaladi. Ama 3 gündur ayni şeyi tekrarlamadı. Tamamen görmezden geldim.bu 18 ay ne lanet bir ay nasil bir degisim anlamis degilim. Tam bir ergen gibi davraniyor.
Kelebek88 Zeyzey2019_ konusuyorm guzel guzel, oglum boyle yapman dogru degil..ben uzuluyorm..senin caninin acimasi beni cok uzuyor vs.kucagima aliyorm, sariliyorm ,opuyorum, dikkatini dagitiyorm..ama yok yavrucum en ufak seyde yapiyor.
Zeyzey2019_ Kelebek88 büyük ihtimalle dönemsel bir durum. Ben dikkatini başka yöne çekmeye çalışıyorum çünkü dur başın acıyacak dediğim zaman daha da şiddetli vurmaya başlıyor. Bakıyorum vurmaya başlıyor hemen yatağa götürüp zıplatıp oynatıyorum. Başını da yumuşak baza başlığına güm güm diye diye vuruyor. Kendini yatakta oradan oraya atıyor benimle güreşiyor derken çıkıyor aklından sert yere ya da bana kafa atmak