Tugrabey35 Arkadaslar 7 aylik bebegim 37.7 atesi var dis cikariyo calpol veriyorm 4 saat arayla ilik dus yaptiriyorum ayagina limon fln sürdüm biraz dusuyor tekrar cikiyor. Fikir verin lutfen. Bulundugum yer virus yatagi. Hastaneye gitmeyi kafadan eledim 🥺
Mrv-_- Tugrabey35 40lara yükselme eğilimindeyse bi sekilde telefonla falan bi doktora ulaşmanizda fayda var eğer 37-38 civarında seyrediyorsa yaptıklarınız yeterli bence de
eymenkerem Tugrabey35 ısrarlı çıkan bir ateş ise dış yüzünden olmayabilir doktora gitmenizde fayda var
Deletedmom299 Tugrabey35 calpolu ilk defa mi veriyorsunuz yoksa bu ayliga kadar rahatsızlıklarında verdiniz mi?
Pelin87 Kelebek88 sarmısak yedirmediyseniz bugüne kadar yapmayın, sarmısak alerjisi olur bir de Allah korusun bir de onla uğraşmayın
Tugrabey35 eymenkerem canim dun aksam disleri patlicakti belliydi bu gun bi baktm ustte 5 tane dis 2 tane vardi zaten 3 tane birden patlatmis. Farkli bi sorun olcagini sanmiyorm enfeksiyon gbi bi durum yok
Tugrabey35 Deletedmom299 canim asi olmaya basladiginda hemsiremizin tavsiyesiyle evde bulunsun al dedi oyle almistim 7 aydir 2 veya 3.kullanimim filan ?
Bsecill 89Kbr limondan ziyade limon yağı önerdi bize doktorumuz ama eczaneden almak koşulu ile ateş anında topuklarına sürerseniz rahatlar dedi
Deletedmom299 Tugrabey35 geçenler de benim oglum da cok ateşlendi calpol icirdim sabahtan aksama kadar dusmedi hic gece eczaneye gitti eşim oradaki kadin demiski calpolu önceden kullandiysa bağışıklık kazanıyor fayda etmez demis parol ve baska bi agri kesici ateş düşürücü vermis 4 saat arayla demis. Parol surubu icirdigimde dustu atesi
IKRA_21 Tugrabey35 Çok geçmiş olsun eğer calpolun kutusunu 7 aydır açmışsanız pek faydası olmuyor diye biliyorum canım. Bide yanında farklı bir ateş düşürücü daha kullanın 4 saat arayla dönüşümlü verin faydasını görürsünüz. Bizimde diş çıkarma sürecinde ateşimiz 38 lere dayandı ılık duş şuruplarla düşürüyordum ateşini. Inşallah biran önce çıkar da kurtulursunuz ❤🤲🏻
MorKelebek Tugrabey35 benim bildiğim de daha doğrusu doktorumuz söylemişti calpol etki olarak hafif bir ilaç olduğu için açıldıktan 3 ay sonra etkisi tamamen geçiyormuş isterseniz nöbetçi bir eczaneden eşiniz hem calpol hemde inatla çıkan ateş için dolven vermişti bizim doktorumuz calpol içip düşmeyip yukarı seyrediyorsa sürekli ateş 6 saat sonrasında dolven 1 çay kaşığı dönüşümlü verebilirsin demişti tabi sen yine de takipte olduğun doktoruna danış telefonla v.s bizde bu haftayı ateşli geçirdik 😢
Pelin87 Tugrabey35 bir de dolven ateş düşürücü alın dönüşümlü verin daha etkili oluyormuş o zaman. Teyzemin oğluda bir haftadır aynı durumda hemşiresi öyle demiş tabi birde diş ateşi olduğundan emin misiniz
Bsecill Tugrabey35 bebeklerdr 38,5 altı ateş sayılmaz 38,5 görmeden lütfen ilaç kullanmayın, limon yağı ile topuklarını ovup sık sık ılık duş aldırırsanız daha faydalı olur
Kelebek88 Albertosss ii geliyor tatlim..bebeklerde rendeleyip az bi zeytin yagiyla icirilio..buyuklerde ise ikiye bolunup yutturuluyor..teyzem yillarn bakiciligini yapti en son cok ii bi cocuk doktorunn yannda calismisti o soylemis..
Albertosss Tugrabey35 daha çok küçük zaten yapacağını yapmışsın olmadı 112 ara düşmezse ateş Allah esirgesin dikkatli ol