sunnymom Merhaba arkadaşlar, adım adım eğitim setini alan kullanan var mı tavsiye eder mi ? istiyorum ama ilk önce denemeden yıllık üye olmak da istemiyorum ya beğenmezsem göründüğü gibi değilse diye
teachersrn sunnymom benim arkadaşlarım çok memnun sadece 11 12 aylık gibi başlamamı tavsiye ettiler ilk aylar çok iyi değilmiş ama kesinlikle yıllık abonelik düşünüyorum bardabas da iyiymiş ayrıca
aslihanulusoy sunnymom benim de kızım bugün tam sekiz aylık oldu yarın üye olacaktım bende, içeriğine YouTube dan bakabilirsiniz her ayın seti detayları ile gösteriyorlar
sunnymom teachersrn aslihanulusoy Tried1234 Teşekkürler ozaman bu doğrultuda bende 10 aylık olan setten 1 tane alıp deneyeyim yıllık abonelik riskli görünüyor kızım 9 ay 3 günlük zaten 10. Aya yaklaşır gelene kadar YouTube dan da bakacağım öncesinde
Tried1234 Bende üye olmayı düşünüyordum kızım 8 aylık etrafımda kullanan hiç kimse memmun deil herkes iptal ettirdi üyeliklerini gelen malzemeler çok kalitesizmiş oyun hamurları falan çok kötü imiş aktivite kitApları çok basitmiş sadece gelen hikaye kitapları güzelmiş onlarda dilarımdan alınır zaten kendim öğretmenim kitap ve kaynak konusunda sorun yaşamam o yüzden bende vazgeçtim almaktan
aslihanulusoy sunnymom deneme için alacaksanız ikinci el yarı fiyatına bulabilirsiniz aslında... Üye olmadan 110 tl gibi bir fiyatı var çünkü. Geçen gün rastladım bir kaç sitede, ambalajları bile duruyor. Tutumlu anne sitesinde var.