ezehraa Merhaba Güzel anneler. Dikiş öğreniyorum ve kızımla kendime anne kız kombinler dikiyorum. sizce bunu ticarete döksem instagram üzerinden satış yapabilir miyim?
ezehraa Ecreee çok istiyorum ama olmazsa diye tereddüt ediyorum aslında artıj anneler bayılıyor böyle kombinlere
Ecreee ezehraa evet bende çok seviyorum bence kazanirsin..çevrende internette satış yapanlar varsa istişare yapabilirsin..ben tesettürluyum,eğer yparsaniz açık tesettürlü olarak iki şekilde yaparsan daha çok ilgi duyarsın..burdada paylaşım yaparsan sevinirim☺️🤗 Rabbim yolunuzu açsın bol bereketli kazançlar versin 🤲🤲👏
ezehraa Ecreee aminnn çok teşekkür ederim🌸 bende tesettürlüyüm iki şekilde de düşünüyorum ama ağırlık tesettür olur açıklar için bulmak kolay ama maalesef biizm için çok zor aradığımızı bulmak
Ecreee ezehraaevet canm gerçekten burda paylaşım yaparsaniz sevinirim insAllah denk gelip takibe alırım hemen sizi .hatta ismimi etiket yaparsanız çok sevinrim.☺️
ezehraa Ecreee bugün bi tane çekip atmayı düşünüyorum inşallah sayfayı da açınca burdan paylaşım yaparım umarım denk gelir 🌸
ezehraa oglunasik1anne evet onuda yapmayı istiyorum erkek bebekler için özellikle tulum falan çok güzel oluyor 🙈
ozge_yaren Kesinlikle çok güzel iş yaparsınız 😍 Ben açığım ama diz altında giyerim etek boyu olarak ve yakası açık sevmem, kollarımı da yeterince kapalı olsun isterim. 1 yaş çekimi için kızımla kendime zar zor buldum istediğim kriterlerde anne-kız kombin. 😍
ezehraa ozge_yaren evet gerçekten bulamıyor insan bi eksiklik var. İnşallah bende başarabilirim 😊🌸 En çok istediğim şey kendim dikip kendi butiğimi açmak inşallah olır 🤲