Birkucukeylulmeselesi Bu postu gündüz açtım bir tane cevap alamadım 🤷🏼♀️ -Pusetimizi baştan beri çok seviyorduk ve hala da ben iş yaparken vs orda duruyor sadece ne zaman a kadar koydunuz siz zararlı mı koymam
Gamidemi Birkucukeylulmeselesi canım pusete ek bel desteği almıştım ben . 5 aylık oldu oğlum hala kullanıyoruz yavaş yavaş küçük geliyor ama .
frambuazliturti Birkucukeylulmeselesi benim ki hiç sevemedi 🤦🏻♀️ Şu an 4 ay 16 günlük geçen denedim artık sığmıyor omuzları kakılmış gibi kalıyor
AtaVeAnnesii Birkucukeylulmeselesi pusette yasayan bir oglusum var gunduz baska yerde asla uyumaz😓 3 ayligiz nasil olucak bilmiyorum ben de😣
Adelim Benımkı pusette yasıyr resmen sıgdıkca koymayı dusunuyorum kendıde pusetı cok sevıyor bızde haftaya 4aylık olucaz
Birkucukeylulmeselesi Adelim benimkide orda beni izleyiyordu alıştı sevdi bazen benimde işime geliyor açıkçası yere koysam anında pat dönüyor sonra da kolu kalınca yorulunca ağlıyor sürekli yanına gidip çeviriyorum vs pusette öyle bir durum yok hemde sıkılmıyor
Birkucukeylulmeselesi Alkin nasıl kendi oturamadıktan sonra anlamadım canm zaten pusete kendisi oturamaz yürütece de ne alaka
Birkucukeylulmeselesi Gamidemi bizim pusette kendisinin geçirmeli ince bi minderi var bende pusrt minderi aldım yatar pozisyonda oluyır hemen hemen
Birkucukeylulmeselesi frambuazliturti bizim kız biraz minyon sanırım ondan şimdilik sorun yok sığıyo ama kalkmakta istiyor kafasını kaldırıyor kollarını yana dayatıp kalkmaya çalıştığı çok oluyor kayıyoe aşağı😂
Birkucukeylulmeselesi AtaVeAnnesii valla bizimkide ilk zamanlar aşırı seviyordu da azaltım ben eşim kızdı iki büklüm orda yatırma diye evde iki beşiği var salonda yatak odasında ama ben pusrtinde yatırıyordum
Merila Benim oğlum da 4 ay 8 günlük puset olmasa mutfağa tek geçmem mümkün değil sürekli gözünün önünde olacağım ya da o benim kucağımda olacak. O yüzden puset benim 3. kolum 😀 Sığdığı kadar ya da durduğu kadar koymayı düşünüyorum
Birkucukeylulmeselesi Merila aynı vallahi ve salonla mutfak uçtan uca yani koşa koşa odaya git geri evin diğer ucunda mutfağa git😹 yoruluyorum o yüzden puset gerçekten kurtarıcım