Fuathulya Kızlar çıldırıcam kızım ıkı aylık mama veriyorum sütüm gelmedi hiç günde ya 60 cc ya 30 cc yiyor 2 saatte bir az yedikçe psikolojim bozuluyor başına boyle bişi gelen varmı
Tugce_hckrkmz37 Fuathulya bebegim 55 günlük sütüm az ilk önce 60 cc emiyo yani sagarak veriyorum sonra 90 cc mama yiyor 🤨 o sekılde ancak doyuyor
Dmtsrbdk Fuathulya benim bebeğimde 1 ay 21 günlük. Gün içinde 1,5 saate çoğunlukla 60 cc içer. Geceleri ise 30,40,50 arası içer. Çişli bezi 7-8 kere yapar. Kilo alımı nasıl? 3180 gr doğdu. En son kontrolde 4 kiloydu
Derenipek Sersp34 benşm kızım da 40 günlük oldu bugun kakasını 7 8 kere yapmıyor günde ili yada üç emiyor sadece 3110 doğdu bir aylıkken 3800 Dü kilosu doymuyor my acaba 😔🤔
Sersp34 Derenipek zaten kakasını 7 8 kere yapamaz günde. Çişli bezi 7 8 olması lazım. Kakasını o kadar sorun etmiyorlar şu an çiş daha mühim 😊 ve kilo alımı da gayet iyi maşallah aylık 500 gr almaları gerekiyor altına düşerse doymuyordur
Derenipek Sersp34 az bezini de en fazla 4 kere değiştiriyorum kafam da deli sorular üç haftalık Ken 450 gram almış mama başlayacam dedi doktor başlatmadım bir aylıkken sağlık ocağın da tarttı 3800 çıktı iyi kilo alımı dedi
Sersp34 Derenipek ebesi doktordan daha iyi takip ediyor bebekleri bana göre ve daha iyi ilgileniyor sen ebesini dinle gerekli görseydi mama takviyesi başka derdi sana kilo alimi gayet iyi hiç takma kafana 🌹