Mamimom Moda Selvimden alisveris yapan oldumu avrupaya kac gunde geliyor ve ürünlerden memnunmusunuz?
macakizi8 Mamimom görümcem alıyor ordan memnun ürünlerinden bir haftada yada daha kısa sürede elinizde oluryor
Kirpapatyasi Mamimom canım avripaya kac gunde gelir bilmiyorum ama sürekli alisveris yaotigim site gayet guzel begenmezsen geri gonder
Mamimom Mervezezeeee Ben modanisadan siparis vermistim onlarin ürünlerde genelde naylonsu.Elbise degil trençkot alacaktim ama kalite olarak nasil bilmiyorum🤷♀️
ali-asaf-2020 Bende geçen sene ikili takım almıştım gayet memnunum hala giyiyorum. Önceden sefamerveden alıyordum hep ama sefamerve çok bozdu kalitesi falan. Bi kez modaselvimden alayım dedim memnun kaldım alacağım zaman ordan alıyorum artık 😶
ali-asaf-2020 Kirpapatyasi üç sene önce falan gayet iyidi canım ama şuan baya bozmuş malları çok ter yapıyor
LittleAngell Mamimom bende ordan alışveriş yaparım ürün bilgilerini dikkate alın boy ölçüsü kumaş vs bi sıkıntı olmuyor ama oraya kargo ne zaman gşder bilmiyorum arayıp öğrenin