Bdbd Doğum yapalı 18 ay oldu ama ben hala adet olamıyorum desem yeri toplasan 4 5 kere anca olmuşumdur benimki olan varmı??
Kubraalimuhsin Bdbd oğlum 17 aylık 10 ay önce adet oldum ve sıkıntı vermeye başladı olmamam bana artık diye söktürücü aldım 15 gün oldu hala adet görmedim emiyor oğlum ona bağlıyorum artık doktora da gidemeyeceğim için pandemiden dolayı kafalar karışık bende de
Hazalnil Bdbd bende oyleyım ya 3 aylık kızım var bi kere adrt oldum bugun olmam gerekıyo olmadım kafayı yucem bende emdırıyorum ındanmıdır acaba ya cok korkuyorum
Filizz66 Bdbd 😂😂 ben emzirmiyorum sütüm kesildi tamamen ama benimkiside geçikti açıkcası bende test yapmaya biraz korkuyorum acaba var mıdır diye? Eğer bende senin gibi adet görsem senden aşşagı kalır yanım olmazdı 😅
Papatyaseverrrr Hazalnil bende sizin gibiyim kizim 3 aylik 40 tan sonra 1 defa oldum 8 gun geciktim 3 kan testi ve 4 erken gebelik testi yaptim negatif ama gogus ve kasik agrim oluyor
Bdbd Kubraalimuhsin İnşallah düzeliriz tez zamanda ikinciyi düşünüyorum ve düzensiz oldugundan denemeler basarısız oluyor
Papatyaseverrrr Papatyaseverrrr valla gecikmeden 1 hafta sonra yaptim negatifti ama hala olmadim cikmaz herhalde dahada😄
Clmumut Bende adet düzensizliği yaşıyorum her ay kafayı yiyorum onun sıkıntısı iyice kafamı karıştırıyor pandemiden dolayı hasteneyede gidemiyorum kaldım böyle