Gokcen Ne yiyip ne iciyorsunuz . Gaz yapmayan. Mercimek kuru fasulye gibi tahillar yiyor musunuz sut artirici neler yapiyorsunz
SedaMeyra Gokcen her seyi yedim ustune bardak bardak tane kimyon kaynatip içtim kizimada bi damla veriyordum
niloyaaa Gokcen bebeğiniz gazlı bir bebekse mercimek, kurufasulye, nohut tüketmeyin benim bebeğimin ilk 6 ay gaz problemi vardı hiç yemedim bi kere nohut yemiştim bebeğim gazdan çatlayacaktı, sebze tüketin bol bol, hurma ceviz kuru incir süt yapar:)
Bdbd Gokcen yesende yemesende gaz olucaksa oluyor bizzar yaşadım bebegim kolik bir bebekti gazdan yerinde duramıyordu gaz ilaçıyla anca yolu bulmuştuk sırf gazlı olmasın diye hamileyken bile yediklerime dikkat etmiştim ama bizde ters tepti😂😂
dlkcnblt Gokcen mercimek fasulye yemiyorm doğumdan beri.Canım duymuşsundur belki aktarlarda humana çayı satılıyor küp çeker gbi sıcak suya karıştır iç.kutuda satılıyor içeriğinde rezene va dha biiiiiirsürü şey var,bnm sütüm yoktu bir günde fışkırttı maşallah süphanallah,hala içiyom ve devam edicemde.Bol bol su.bulgurda süt artırır diyolar
niloyaaa Gokcen et balık tavuk tükettim ben 8 ay yemedim tahıl dediklerinizi hiçbişey olmadı:) bebeğimin rahatsız olmasındansa yememeyi tercih ettim
Bdbd Gokcen herseyi yiyordum önemli olan senin bebegine güzel masaj yapıp o gazı cıkarman cünkü sorun bebeginim gazıının cıkamaması