Papatya MotherofDerin Anadolu yakasında Emsey hospitalda Selami bey var. Tavsiye ederim. Hastanenin sitesinde teli var ordan alabilirsiniz.
bsk89 MotherofDerin ben bi kere pendik medical park a gotrmstm 315 tl gibi bir ücreti vardi ama bu dedigim hazirandaydı daha sonra kasım ayında da dragos bezmi alem e götürdük 150 tl gibi bi ücretti yanlış hatrlamiyrsam ikisinede eko dahil
Nslhnfdn MotherofDerin ben devlet hastahanesine randevu aldim. Direk cocuk kardiyolojiye randevu vermiyorlar ama cocuk sagligi ve hastaliklarina randevu almak gerekiyor once. Onun yonlendirmesiyle muayane ettirebiliyorsunuz
Deletedmom200 MotherofDerin bizde Medicalpark gebze'ye gidicez sanırım dewlete gitmek iciin önce çocuk doktoruna gidip kayıt yaptırmamız gerekmiş iki iki hastaneye götürmek.istemiyorus fiyat bbilgimizde yok malesef ,:(
MotherofDerin Papatya muayene ücreti ne kadar acaba ? Bir de gittiğimizde test falan birşey yaparlar mı ? Herhangi bir şikayetimiz yok. Çocuk doktorum tedbir amaçlı git dediği için gitmek istiyoruz. Yani bebeğimize herşey feda tabi ama çok pahalı mı tutar ?
Papatya MotherofDerin Ultrasonla baktı sadece test falan yapmadı bize. Yani fiyat olarak çok iyi hatırlamıyorum ama 150 200 arası olması lazım. Hastaneden de alabilirsiniz fiyat bilgisini. Geçmiş olsun 🙏
MotherofDerin Papatya normal bir fiyat ... çocuk doktorlarının bile 100-150 olduğu düşünülürse ... doktoru önerdiğiniz için bu daha önemli benim için. Fiyatı da hastaneyi arayıp öğreneceğim çok teşekkürler
Deletedmom200 MotherofDerin zaten Medicalpark direk kardiyoloji bölümüne veriyor Devlet hastanesieandevu almak için çocuk doktoruna gidip kaydolmasi lazım mis bebeğim prematüre olduğu için çok fazla hastanedeye gitmek istemiyoruz o yüzden Medicalparka gidicez