Arzuayse Kızlar 2yasında oglum var hareketlerinde yasıtları da gerilik var neyapmamız gerekli bilmiyorum internetten arastırdım özel eğitim önerilio
damlamirhat Arzuayse ben sosyal hiz. mezunuyum lise stajerini ozel eğitim rehabilitasyon merkezinde yaptım sonra 6 ay orda grup eğitmeni olarak çalıştım özel eğitime göndericekseniz grup eğitimi önermem bire bir ders aldırın derim grup eğitiminde tüm çocuklar biarada toplandığı için çocuğunuz etkilenebilir..
Arzuayse MayneymisAltintop damlamirhat evet cok etkileniyor kardesi var şuan yenidogdu o aglıyınca oda aglıo iyiki dediniz ama tesekkur ederim aklımda olsun
MayneymisAltintop Öncelikle çocuk doktoru görecek sizi çocuk nörolog yada psikiyatriye yönlendirecek. Siz kendi kafanıza göre özel eğitime gidemezsiniz. Gitsenize kabul etmezler zaten. Tanı yok bir şey yok ne tedavi uygulayacaklar
Arzuayse MayneymisAltintop pskyatrise gittik gelişim testi istedi geri kalmış dediler şuan için tanı koyamam ama özel eğitemegitsin dedi doktor
Arzuayse Ricitos yapamadı sordugu seyleri. Doktor Bi sene geri dedi heyete girsin rapor alın dedi biz randevu bulamadık. Şimdide virüsten dolayı gtüemğyoruz Baska Bi pskyatrise götürüp baslatırım özel eğitime. Gözüme bakıo dediğimi yapmıyo ismine de artıkbakıo
Ricitos Arzuayse ya bu heyet raporları çocukları fişliyor, özel eğitim desen çok pahalı. Ne yapacağız bilemiyorum. Her ailenin çıkmazı sanırım
GoGirl Arzuayse virus cogu seyi engelledi ama gttikce fark acilacaktir ne kdr erken gtti o kdr iyi nacizane tavsiyem asla gec kalmayin