Yagmuraslanaysgul Oğlum bugün 4 aylık oldu memeyi 3,4 gündür almıyor sağıyorum. Emzikte almıyor artık. Fakat sütüm yetmiyor sürekli emmek istiyor emziğide bırakınca sürekli ağlıyor. Mama vermeli miyim çıktığı kadar sütüde veririm
esra-ediz Yagmuraslanaysgul doymadıgnı nasıl anlıyorsun canım. belki diş sıkıntısı fln vardır. baska sıkıntısı vardır. çiş kaka yapmıyor mu ?
Mom9 Yagmuraslanaysgul meme reddi yaşıyosunuz o aylarda normal. Ayakta dolaşarak emzirmeyi ya da farklı pozisyonda emzirmeyi deneyin. Geçici bi süreç sabırlı olmanız lazım
Deletedmom347 Yagmuraslanaysgul tabikide mama vericeksin cocugun ac mi kalsin bu zamana kadar niye vermedin
Yagmuraslanaysgul Sütümü sağıp verdiğim için 50 cc ancak çıkıyor devamını istiyor ama yok bu sefer durmuyor uyuyamıyor da :( esra-ediz
Yagmuraslanaysgul Mom9 yatınca bile bas bas bağırıyor napacağımı bilemedim emzikte istemiyor garip bir şekilde. Zaten sütüm yetmiyor artık 50cc çıkıyor ancak o da 4 aylık bebeği tek öğünde doyurmuyor 😓
esra-ediz Yagmuraslanaysgul sağdığın süt eşittir memede ki süt değldir canım. emzirme danısmanlarına bir sor istersen instagramdan fln.. sorulara cevap verıyorlar. doulasevilayözbie falan var
Muyesser Yagmuraslanaysgul sütün sağıma alışkın değilse az süt çıkar. Bebek sizin sağdıhınızfan daha çok emiyor mutlaka. Her istediğinde memenizi verin farklı pozisyonlar da deneyin duşta emzirme falan meme reddi olabilir Atak olabilir
denizesintim17 Yagmuraslanaysgul mama takviyesi yap bu arada göğsünde dinlenmiş olur sütun birikir. Çocuk mamadan sonra güzel uykuya geçerse bilki sutun yetmemis günde 1 lere mama destekli gidersin
Betim Yagmuraslanaysgul bi mama verin rahat uyursa sütünüzün yetmediğini anlarsınız.. diş çıkartıyor da olabilir bi takip edin bakalım 🤍
Muyesser Yagmuraslanaysgul Facebook da emzirme akademisi var oraya üye olmanızı tavsiye ederim emzirme danışmanları yardımcı olmaya çalışıyor ellerinden geldipince bu konularda
efelim Yagmuraslanaysgul sağılan aüt memedeki süt miktarını göstermez oyuzden üzmeyin kendinizi ve dördüncü ay eme reddinin oldugu ay bu inadı korarsanız işiniz kolay pes etmeyin lütfen emzirmede farklı pozisyonlar deneyşn yanyana yatarak emzirin mayıştırın hafif uyku iken emzirin hepsi geçecek sabredin ama baktınız doymuyor gene mama verşn aç bırakmayın evladınızı fakat kesinlikle biberon şle vermeyin meme reddini teyikler alıştırma bardağımalıp onunla verin ve facete emZirme akademisi var çok faydalı bir sayfa muhakkak katılın her kknuda yardımcımoluyorlsr