Mucizelerveanneleri Bebeğimin alnının bir köşesinde mercimek kadar kırmızı nar lekesi dedikleri bir kırmızılık var ,bebeğinde bu tarz leke olanlar varmı cildiyeye gitmeli miyiz
ozi Mucizelerveanneleri benim 4.5 aylik oglumun iki kaşınin ortasında neredeyse 1 lira büyüklüğünde alnına doğru bir lekesi var. Yüzün ön tarafında olunca damar toplamasi mi diye ultrasonla bakiyorlar. İçiniz rahat olsun diye çocuk doktorunuza gösterebilirsiniz
bynduru Mucizelerveanneleri Merhaba o halk arasinda gul diye bilinen bir cesit iyi huylu damar yumagi.ismi hemanjiom basit bir rahatsizlik degil.biz tedavi goruyoruz arama bolumune hemanjiom yazip eski bir postum var okuyabilursiniz.Az once goz kapaginda kizariklik diye bir post vardi orafa da yazdim.tedavisi var ihmal etmeyin buyuyebiliyor.ilk bir yas cok onemli.Cocuk onkoloji bolumu ilgileniyor.normal cocuk doktorlari gecer diyor sadece kizarikliksa damlayla gecer icerden sis ise malesef ransiyon ilaci veriyorlar.benim kizim kullaniyor
Akcaseda Mucizelerveanneleri benim bebeğimin tam ensesinde nar tanesi kadar büyüklüğünde kırmızı benek var doğum lekesi sanırım
mrymgkce Mucizelerveanneleri bebeğin kaç günlük benim bi arkadaşımın bebeğinde de vardı daha büyük hemde geçti geciyo canım eğer yeni doğduysa
Talhaninannesi Benim arkadaşımın kızında vardı tam ortasında hemde kanlı gibi kırmızıydı şuan 2 yaşına girdi hiçbirşey yok zamanla kayboldu
Mucizelerveanneleri Talhaninannesi umarım bizimde öyle olur ,ilk doğduğu güne göre koyulaştı biraz 40 günlük şuan
Mucizelerveanneleri ozi Dr kılcal damarlar gibi birşey dedi ama sanki bana gün gün rengi koyulaştı gibi geldi doğduğu güne göre?sizinde mi böyle oldu canım
ozi Mucizelerveanneleri rengi bazen koyulasiyor bazen yok oluyor gibi. Ama duruyor 4.5 aydir. Bizim ultrasonla baktilar bir sey çıkmadi cok şükür
ozi Mucizelerveanneleri cocuk doktoru bizi hastanenin ultrason bölümüne yonlendirdi. Oradaki uzmanmiydi doktor muydu bilmiyorum. Sonucu yine cocuk doktoru degerlendirdi
Mucizelerveanneleri bynduru merhaba yazılan yorumlara göre 1-damar yumağı 2-Doğum lekesi Olabiliyor demekki Muayenede belli olur sanırım Cildiye ye muayene ettirsem olur sanırım
ozi bynduru bizde o damar yumagi olmadigi icin bu dogum lekesi 1 yaşına kadar geçer dediler ve birsey vermediler. O lekemi geciyor damlayla. Damlanin adi ne acaba?
Mucizelerveanneleri mrymgkce 40 bitti canım ,önceleri hafif görünümdeydi şimdi daha koyu nar tanesinden az küçük