Mervekkc Kızlar bebeğim yatarken başı ya sağa yada sola yatırıyor hiç kafaustu yatmıyor? Böyle olan var mı neler denediniz? Düz kafa yastigi gördüm nette ise yarar mi acaba
burcuu26 Mervekkc beninde suz yatmiyor hatta ben saga çeviriyorum o sola kafasinin arkasi duz degil mesela bombeli 53 gunluk bebegim sizin ne kadarlik
Aliveannesiiii Mervekkc benim de hep öyle yatıyordu geçen anneme gittim napmışsın sen çocugun kafası sivri kalmış dedi 2 aylık bu arada şimdi muhakkak kafa üstü yatırıp yanlarından destek verıyorum kafasını çevirmesin diye bakalım düzelme olucak mı olur diyorlar .🤷🏻♀️
Tortilla Mervekkc basta oyle ytıyor sonra sırt ustu yatmaya baslıyot bızımkıdr hep yan yatıyordu sımdı duz yatıor ben sag sol yapıyorm
burcuu26 Mervekkc bi ara yazmislardi yine burda cnm sen nasil yatırsanda kada sekli olmasi gerektigi gibi oluyor diye yatiemakla alakali degil demislerdi
2erkekannesii Benimki de hep sağa yada sola yatardı. 2 aylık olduk, şimdi düz yatmaya başladı. Kafa şekli de düzelmeye başladı.