GGUVENOZ Anneler Sütüm yetmedigi icin 1.5 aylık bebegime ek olarak aptamil kullaniyordum gunde 3 kez veriyordum cok gazı oldugu icin bebelac gold aldim ama henuz kullanmadim sizce nasil kullanan anneler yardimci olabilirmisiniz
birprensannesi0208 GGUVENOZ benim sütümde yok denecek kadar az bu yüzden oğlum doğdugundan itibaren direk bebelac golde başladık şuan 48 günlük 1 kgdan fazla aldı bile ( küvezde kaldigi için baya kg kaybetmisdi) gayet memnunuz ama her bebeğe her mama yaramıyormuş işde
Liyosunannesi GGUVENOZ kızım 17 aylık ben hemen hemen 1 senedir falan bebelac gold kullanıyorum hi sıkıntı yaşamadım, umarım bebeğinizde sever
boncukhaniminannesi GGUVENOZ merhaba canım Bebelac nutrikonfor istersen bu mamayı da araştır ben 5.ayina kadar bunu kullandım gaz ve kabızlık sorunu için özel mama çok memnun kaldım
GGUVENOZ Çok tesekkur ederim Arkadaşlar Sikayetvar sitesinde bir sürü sıkıntı yaşayan anneler olmuştu icim rahat degildi biraz rahatladı
SEREZ 8 aydır bebelac gold kullanıyorum kilo olsun çişli kakalı bezi olsun hiç sorun yaşamadık gazda yapmıyor ben çok memnunum canım
Tugba81irem Bebelac gold kullanıyoruz kilo alımı viski bezi tok tutması artı yönleri ama günlük yada iki günde bir kakasını yapıyor sancı gaz cekmiyor ama kaka böyle yapınca acaba kötü mü iyi mi bilemedim
EmineAhlas GGUVENOZ bebelac nutrikonfor dene canım gazlı bebekler için ben çok memnunum kilo alımıda çok güzel