Alarabuse Bebegim 1ay 28 günlük Ilk Bastan beri cok emiyordu zorla memeden ben cekiyordum Emzik bir kac haftadir veriyorum tutmadi Ilk verdigimde bi gün ugrastim almasi icin Simdi aralarda veriyorum emzige alisti ama memede Emerken zorlaniyor bes on dkka emiyor acaba emzikle alakasi varmi Yoksa büyüdügü icin mi az emiyor böyle problem yasayanlar varsa yazabilir mi lütfen.
bynduru Alarabuse bende olmustu hemen emzigi az vermeye basladim sadecw uyku oncesi verdim cenesi yoruluyor daha az beslenmek istiyordu korkmustum
Esmaesila Alarabuse ah sıkıti bende var 😣😣4 aylik bebegim tutmuyor ya red ediyor lokum sür görüsünün ucuna acini degdir tadını alsin sütünü de sık o hemen tutuyor arada öğle yaptim şimdi biraz daha iyi ama hasta oldu bronşit simdi😣 dene istersen benim gibi
Alarabuse Nazlina acikiyor aslinda emme araligi Ilk başlarda cok azdi simdi daha fazla zaman geciyor aslinda ama deneyim bi 🙏🏻😘
Alarabuse [bilinmeyen] aslinda öyle sürekli agzina emzik vermiyorum en fazla bir iki saat ama Ben de anlamadim valla🙈🤷🏻♀️
bynduru Alarabuse zaten 3 aylikken verdim.once sadece uyku oncesi verdim.5 aylik olduk hem emziriyorum hem emzik kullaniyorum cok sukur bir sikinti yok
Alarabuse Esmaesila ne zormus ya karni ac ellerini emiyor ama emme pozisyonunu almamla aglamasi bir oluyor 😔😔